Grupa 2005 a A.R.D., o noua victorie in campionatul A.M.F.B.


Daca etapa trecuta in seria a I-a a campionatului A.M.F.B., grupa 2006 a avut meciul cu F.C. Juniorul amanat, echipa grupei 2005 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov a trebuit ca, in seria a II-a a aceluiasi campionat, sa dea piept cu formatia similara a bucurestenilor de la Juventus.
De mentionat ca saptamana trecuta Marius Ardeleanu, antrenorul micilor jucatori snagoveni a avut chiar de doua ori acesta ocazie: o data alaturi de copiii pe care ii coordoneaza, si o data in postura de capitan de echipa la C.S. Tunari unde este jucator activ.
Privind copiii, acestia, invingandu-si net adversarii in urma unui joc bun, foarte bine organizat, au reusit sa ajunga la meciul cu numarul opt fara infrangere. Autorii golurilor, Topor de doua ori, Gradinaru si Turcu, au facut ca la finalul partidei, scorul sa fie 4-0 pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov.

Foto:

Accesari: 826
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics