Grupa 2006 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov a participat la Bucharest Indoor Cup 2014


Dupa retragerea de la turneul Christmas Cup Bucuresti 2014 a grupei 2003, singura echipa a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov care a participat la un turneu, a fost cea formata din copii nascuti in 2006, la Bucharest Indoor Cup.

1ndoo1
Facand parte dintr-o grupa echilibrata alaturi de formatii precum Initial, Sparta si Juniorul, toate din Bucuresti, echipa a avut o evolutie medie.
In primul joc, impotriva celor de la Sparta, copiii au facut un joc foarte bun, prin cele patru goluri inscrise de Ene, scorul fiindu-le mereu favorabil insa, cateva greseli personale au facut ca, la final, acesta sa fie 5-4 pentru bucuresteni.
In partida urmatoare, disputata in aceeasi zi, dupa o evolutie foarte buna, prin reusitele lui Ene de patru ori, Turcu si Iancu, echipa s-a impus cu un categoric 6-1 in fata celor de la Juniorul.
Desi in urma primelor rezultate pastrau sanse de calificare, in a doua zi a turneului, copiii n-au mai reusit sa pastreze ritmul si in fata mult mai experimentatei Initial si, in urma unui meci disputat de altfel, tot ca urmare a unor greseli personale, adversarii si-au adjudecat victoria cu scorul de 3-0.
In ultima partida, partida in care au tinut locul celor de la Concordia Chiajna aflati in imposibilitate de a juca datorita programarilor, cea cu Tinere Sperante, dupa ce golurile lui Iancu si Ene au dat ceva sperante, in ultima faza a meciului, micii snagoveni s-au vazut egalati, scor final 2-2.
Ca si o concluzie, lipsa de experienta si emotiile dovedite si-au pus serios amprenta asupra evolutiei copiilor. Chiar si asa, daruirea si ambitia care de altfel ii caracterizeaza, coroborate cu reusitele tehnico-tactice avute, dau sperante ca, prin multa munca, prin antrenamente si implicarea in cat mai multe astfel de evenimente, turnee si competitii puternice, in scurt timp, echipa va reusi sa demonstreze ca, asemenea celorlalte grupe ale Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, reprezinta un real castig pentru viitorul fotbalului.

Accesari: 831
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics