Grupa 2008 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov participa la Bucharest Indoor Cup 2017


Dupa ce in luna octombrie au reusit sa ajunga pana in sferturile celei de a doua editii a turneului Cupa Stelutelor si dupa ce mai nou, au reusit ca la prima participare in campionatul A.J.F. Ilfov sa ocupe locul trei al podiumului, piticii de la grupa 2008 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, prin Razvan Ardeleanu, coordonatorul sportiv al scolii, au acceptat invitatia de a participa la cel mai puternic turneu in sala, Bucharest Indoor Cup 2017. La turneu vor mai participa echipe de renume din tara si din strainatate printre care: F.C.S.B., F.C. Dinamo, Academia Hagi, Petrolul, Concordia Chiajna, Academia Valencia, Dunav Ruse din Bulgaria, precum si formatii din Republica Moldova.
Razvan Ardeleanu: “Cum spuneam, acesti pitici calca pe urmele grupelor mai mari iar acesta este un lucru bun pentru viitorul scolii noastre. Invitatia la acest turneu ne onoreaza. Experienta pe care copiii o vor dobandi le va fi extrem de benefica. Dupa reusitele din camionat si de la Cupa Stelutelor, o evolutie buna si la acest turneu ar fi pentru aceasta grupa cireasa de pe tort.”

Accesari: 694
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics