Grupa de copii 2008 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, evolutii in aceeasi nota surprinzator de buna


Grupa de copii nascuti in 2008 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov a incheiat campionatul primavara – toamna pe podium insa, deoarece activitatea ei trebuie sa aiba cursivitate, echipa a fost inscrisa in competitia bucuresteana dar la o grupa de varsta superioara, 2007, cat si la diferite turnee.

In urma cu doua saptamani, dupa ce a trecut de Prosport Academy cu 2-0, de Young Tigers cu 9-0, de Progresul Spartac cu 1-0, grupa a reusit sa se califice in semifinala turneului Player Escort 2018 unde, din pacate, a fost invinsa cu 1-0 de Prosport Focsani. In finala mica a turneului, micii snagoveni au fost invinsi cu 4-0 de Academia Sport Team.
In campionat, chiar daca joaca la un nivel de varsta superior, echipa are o evolutie apreciata iar rezultatele sunt pe masura, in cinci etape fiind invinsa doar de F.C.S.B. cu 3-0 si de Ilie Oana cu 2-1. Alte rezultate: cu Dinamo NG 4-0, cu Tandem 4-0, cu Prosport II 4-0.

Razvan Ardeleanu: “”Nu vreau sa vorbesc foarte mult, este o grupa cu multi copii talentati care calca pe urmele grupei 2004. Usor, usor, speram sa-i putem motiva si indrepta spre performante.”

Accesari: 381
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics