Grupa de juniori F asigura continuarea activitatii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov


juniori FNou infiintata din toate punctele de vedere, grupa de juniori F (copii nascuti 2009-2010) este total la inceput de drum, Cu un antrenor nou, Valentin Ghinea, fost jucator la F.C. Snagov, antrenor aflat la inceput de cariera insa foarte promitaror privind calitatile necesare lucrului cu copii foarte mici, grupa a inceput deja sa ia pulsul competitiilor. Desi deocamdata jocurile sunt mai mult o joaca organizata, se pare ca sunt sperante ca cea de a IV-a generatie de copii din cadrul Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov va continua parcursul predecesorilor. Pe langa niste evolutii destul de bune, copiii au avut si cateva rezultate asemenea:
– A.R.D. Snagov – Corbeanca: 1-5
– A.R.D. Snagov – C.S. Otopeni: 6-0
– A.R.D. Snagov – Vointa Snagov: 4-2
– A.R.D. Snagov – F.C. Voluntari: 4-4

Razvan Ardeleanu: “Am decis formarea unui nivel de varsta mic, copii 2009, 2010 si chiar 2011, cu un antrenor la fel de tanar insa foarte dedicat si cu calitati necesare antrenarii copiilor stiut fiind faptul ca nu oricine poate face aceasta meserie. Este devreme sa facem aprecieri insa se pare ca putem avea sperante privind continuitatea activitatii noastre fotbalistice.”

Accesari: 356
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics