In avanpremiera derby-ului local la juniori D, la grupa 2008 A.R.D. Snagov – Metalul Resita (Vointa Snagov): 4-0


Duminica trecuta, cei mai mici dintre A.R.D.-isti au deschis seria intalnirilor cu titlu de derby local: Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – Vointa Snagov, acestia din urma evoluand in prezent cu denumirea Metalul Resita.


Mentinand nestirbita seria jocurilor fara infrangere si continuand-o pe cea a victoriilor la toate nivelele de varsta din ultimii cinci ani, prin evolutia lor, prichindeii A.R.D-ului ne intaresc convingerea ca, desi se afla totusi inca la inceput de drum, viitorul lor pare destul de promitator.

Jocul, desi foarte disputat, a fost transat la un scor ce nu lasa loc de interpretari, 4-0. Evolutia curajoasa si disciplina dovedita pe toata durata intalnirii au facut ca prin hat-trick-ul lui Reghecamf jr. si reusita lui Andrei echipa sa-si ma adauge in palmares o victorie, una pe deplin meritata.

Razvan Ardeleanu: “Ma bucur ca piticii nostri au aratat ca in fotbal e nevoie de curaj, de implicare, ca fotbalul se joaca cu placere. Fara presiunea rezultatului, au mentinut traditia ultimilor ani. Desi in lot am avut absente importante pentru ca deh, a fost Sfantul Gheorghe, apropos: la multi ani sarbatoritilor, la multi ani presedintelui clubului, domnul Gheorghe Ardeleanu!, lucrul cu copiii de la antrenamente se dovedeste inca o data ca da roade. Viitorul suna bine, trebuie doar ca toti, antrenori, parinti, copii, sa mai avem putina rabdare pana vom ajunge la nivelul celor mari care acum se bat la titlul de campioni. Si da, in continuare, munca, multa munca!”

Accesari: 596
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics