In campionatele A.J.F. Ilfov, Juniorii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov isi demonstreaza valoarea inca o data


Etapa trecuta, in campionatul A.J.F. Ilfov in care evolueaza, dupa un meci al carui rezultat nu pare sa arate cat de disputat a fost jocul, cu faze la ambele porti, faze care au incantat suporterii ambelor echipe, juniorii D ai Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov si-au mai inscris in palmares inca o victorie, de data aceasta, cu 6-0 in dauna formatiei similare a C.S. Afumati.
Daca in poarta snagovenilor Nitu care de altfel in cele 18 etape din acest sezon nu a primit decat trei goluri, a reusit si de aceasta data sa puna lacat pe buturile aparate de el, de cealalta parte, Jipa de doua ori, Ardeleanu, Manea, Vlad si Galbinoiu nu au dat nicio sansa portarului formatiei din Afumati.
Astfel, juniorii antrenati de Razvan Ardeleanu, incheie, si asta pentru ca pana la sfarsitul returului echipa va sta, sezonul, cu o victorie notabila, realizand totodata, alaturi de Academia Voluntari, performanta de a ramane neinvinsa dupa cele 18 etape disputate. Golaverajul, 66 goluri inscrise si doar trei primite.

Juniorii E, desi mai au de disputat trei etape din acest sezon, sunt deja calificati in play-off. Ca si colegii lor de la grupa D, si ei au reusit sa termine partida din etapa trecuta neinvinsi insa, nu obtinand victoria, ci incheind partida disputata cu lidera clasamentului, Academia Voluntari, la egalitate, scor final, 1-1. Un rezultat bun fiindca snagovenii au fost lipsiti de aportul a nu mai putin de trei jucatori, acestia absentand pe motive medicale. Chiar si in aceste conditii, cei care au deschis scorul au fost fotbalistii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov. Din pacate, in pofida jocului, a atitudinii si a dorintei de victoria a acestora, poate doar nesansa a facut ca cei din Voluntari sa beneficieze de o lovitura de pedeapsa, lovitura ce le-a adus egalarea. O remiza care a fost cat pe ce sa fie o victorie, si care demonstreaza ca si la aceasta grupa, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov este, pentru multe formatii, un adversar extrem de incomod.

“Ma bucur ca juniorii nostri termina sezonul neinvinsi. Aceasta arata, se pare, forma in continua crestere a jucatorilor si sper ca la momentul play-off-ului, aceasta sa fie la nivelul maxim. Sper ca jucatorii nostri sa uite ce sunt alea emotii sa sa joace, asa cum de altfel au demonstrat de nenumarate ori ca stiu si ca pot. Suntem o echipa care vine din spate si asta ne confera o sansa in plus. Daca la Afumati am aratat de ce suntem liderii clasamentului, la Voluntari nu am reusit decat un egal. Pacat, pentru ca am condus si chiar puteam termina victoriosi dar, asa a fost sa fie, a venit acea lovitura de pedeapsa… Emotiile si-au spus cuvantul si la aceasta categorie de varsta ele sunt coplesitoare. Sper ca in play-off sa facem o figura frumoasa la ambele grupe.” a spus Razvan Ardeleanu.

Accesari: 667
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics