In campionatele A.M.F.B., o infrangere la 2007 si o meritata revansa in dauna celor de la Academia de fotbal A.C.S. Regal Sport Atletico de Madrid la 2006


In campionatele A.M.F.B., grupele mai mici ale Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, 2006 si 2007, desi in cele doua partide disputate au avut prestatii bune, nu au reusit sa obtina decat un singur rezultat favorabil.

Piticii, grupa 2007, au pierdut la limita, scor final 2-3, confruntarea cu Champion Bucuresti insa, se pare ca, din ce in ce, jocul copiilor prinde tot mai mult contur, existand sperante ca nu peste mult timp, rezultatele vor incepe sa apara.

Grupa 2006 a avut parte de un meci foarte disputat din toate punctele de vedere la finalul caruia Turcu & Co. au reusit sa-si ia revansa invingand cu 3-2 puternica Atletico de Madrid. Spunem disputat deoarece, digerand mai greu infrangerea ce se contura, vazandu-si copiii condusi, pe margine, prin inujriile adresate jucatorilor si antrenorului echipei adverse, parintii bucurestenilor au creat o atmosfera care, spunem noi, nu prea le face cinste. Din pacate pentru ei, acestea nu au dus decat la o si mai mare dorinta de victorie a snagovenilor, dorinta ce in final s-a concretizat cu o meritata victorie.

“Dupa ce in tur am fost invinsi de Atletico, iata ca de data aceasta am reusit sa ne luam revansa. Copiii nostri au facut un joc foarte disciplinat din punct de vedere tactic, s-au implicat si au dat tot ce au avut mai bun, reusind astfel sa marcheze de trei ori si totodata sa iasa basma curata din situatii limita. Ii felicit! Referitor la atitudinea unor parinti ai bucurestenilor… Este incredibil cum un parinte poate fi lasat da injure un jucator de la echipa adversa pentru ca acesta nu face altceva decat ceea ce stie, sa joace fotbal. Nici nu stie daca odrasla lui va ajunge vreodata sa joace la seniori dar este atat de fanatic incat ameninta si injura antrenorul adversarilor. Oficialii au la dispozitie cai legale pentru a contesta ceva daca asta doresc. Ma bucur ca am reusit sa ma abtin. Cine are ceva sa-mi spuna, o poate face dupa meci, in particular, nu in prezenta copiilor. In rest, tuturor le doresc sa-si vada copiii jucand fotbal, atat!” a declarat dupa victoria obtinuta de grupa 2006 Razvan Ardeleanu, coordonatorul sportiv al Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov.

Accesari: 514
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics