In Ilfov, obiectiv atins, la Bucuresti, dezastru!


In campionatele A.M.F.B. in care evolueaza, etapa trecuta, grupele mici, 2006 si 2007 ale Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov nu au avut deloc meciuri usoare. Cu toate acestea, rezultatele obtinute (2006 a fost invinsa cu 7-1 de Toni Dobos iar 2007 a pierdut cu 0-8 partida cu Voluntari) sunt de natura sa le dea de gandit in special jucatorilor, a caror atitudine in meciurile oficiale, in ultima vreme, lasa foarte mult de dorit.

Daca rezultatele prichindeilor au fost dezastruase, juniorii D si E au reusit, parca, sa mai salveze un pic imaginea scolii.

Astfel, sambata, in deplasarea de la Sinesti, grupa 2003 a invins, nu usor insa, cu 3-0, pe C.S. Stefanesti, formatie care a aratat ca-si doreste sa furnizeze o surpriza in compania snagovenilor.
Fara a apasa prea mult pe acceleratie fiind deja calificata in play-off, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov a deschis scorul abia in minutul 50 prin Ardeleanu care a executat in stilu-i caracteristic, impecabil, o lovitura libera. Acestuia i-au urmat Jipa, al carui sut mai avea putin si rupea plasa, si Galbinoiu care, pe final, cu o executie de exceptie pecetluieste scorul final.

Duminica, pe sinteticul de la Stefanesti, juniorii E au intalnit si ei aceeasi C.S. Stefanesti. O partida in care micii jucatori snagoveni si-au etalat din plin calitatile si au reusit sa inscrie de nu mai putin patru ori prin Ilie, Mario, Gradinaru si Alexandru, facand astfel un pas mare spre calificarea in play-off, ocupand in continuare pozitia secunda si mentinandu-se la 11 puncte de ocupanta locului trei, C.S. Tunari.

Razvan Ardeleanu: “Daca cei mici au provocat surprize negative in campionatele A.M.F.B., fapt ce nu le aduce decat, poate, ceva experienta, ceilalti, cei mai maricei, demonstreaza ca anii de munca alaturi de ei nu au fost in zadar, devenind din ce in ce mai maturi in joc. Scoala noastra dovedeste ca este unul din cele mai importante cluburi din judet. Sa te califici la zonal sau in play-off, chiar daca deocamdata doar matematic, in ultimii trei ani la rand, inseamna ceva, nu?”

Accesari: 765
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics