In play-off-ul juniorilor D si E, Snagovul, reprezentat de singura scoala particulara din judet


Maine, 20 aprilie, cele doua grupe de juniori, D si E, ale Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, debuteaza in play-off-ul campionatelor A.J.F. Ilfov in care evolueaza.

Primele doua jocuri, miercuri si joi la Snagov, vor aduce in fata ambelor grupe formatiile similare ale Concordiei Chiana, urmand ca duminica, pe 24 aprilie, juniorii D sa intalneasca Academia Voluntari, iar juniorii E sa joace pe gazonul din Ciolpani in compania A.C.S. Berceni.

“In Ilfov, venit momentul sa se dea ora exacta privind fotbalul la acest nivel de varsta. In principiu, pentru actualul sezon, noi ne-am atins obiectivul. Avem insa sperante ca si in play-off vom reusi sa facem o figura frumoasa, vom incerca sa facem cinste comunei noastre, cine stie, poate ne clasam pe podium… Pentru asta, copiii mei trebuie sa lase emotiile acasa si sa dea tot ce au mai bun. In rest, ma bucur ca pentru al IV-lea an la rand am reusit sa facem parte, cel putin la juniori, din elita fotbalului ilfovean. Nu este deloc usor sa obtii o astfel de performanta si, zic eu, putem fi mandri de realizarile noastre. PS. Asteptam cat mai multi din suporterii nostri la stadion. Parinti, frati surori, mamici, bunici, veniti la stadion sa-i incuraam pe acesti minunati copii. Merita!” a declarat Razvan Ardeleanu, antrenorul celor doua grupe snagovene.

Accesari: 746
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics