In play-off, victorie prin lovituri de departajare, punct muncit din greu de A.R.D.-isti


Incepand de ieri, vineri, 19 mai, timp de trei zile, Baza Sportiva Concordia Chiajna din comuna Rosu este gazda play-off-ului campionatului judetean de juniori D. Prin calitatea prestatiilor de pana acum a celor patru finaliste, evenimentul, laudabil organizat de A.J.F. Ilfov sub directa indrumare a domnilor Dumitru Craciun (presedinte) si Nicolae Sange (sef departament copii si juniori) dar si datorita brigazii de arbitri alcatuita din Sorin Cisterie si Laurentiu Ene, s-a dovedit a fi o adevarata finala.

In meciul de deschidere, dupa un joc deosebit de frumos dar si foarte echilibrat in care antrenorii celor doua formatii, Ploaie si Ionica au facut tot posibilul ca sa-si dirijeze si motiveze copiii pentru a obtine victoria, Concordia Chiajna s-a impus la limita, scor 1-0, in fata celor de la F.C. Voluntari


Cea de a doua confruntare a primei zile a pus fata in fata Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov si C.S. Popesti Leordeni. Meciul, unul parca chiar mai frumos decat primul, cu multe faze de gol la ambele porti, in care stilul de joc al ambelor echipe a fost izbitor de asemanator, aproape chiar ca in oglinda, s-a incheiat la egalitate, 1-1. Singura diferenta a fost, poate, numarul ocaziilor de gol unde, daca cei din Popesti pe langa reusita au mai avut doar o bara, snagovenii Galbinoiu si Petrisor au avut cel putin cinci-sase ocazii clare dintre care doar primul a reusit sa inscrie o singura data. Conform regulamentului, s-a trecut la executarea loviturilor de departajare dar si aici egalitatea s-a rupt cu greu. In final, cei care au iesit invingatori au fost snagovenii, scor 9-8 in favoarea lor.


 


Razvan Ardeleanu: “Pana acum, o finala asa cum era de asteptat, cu patru echipe greu de departajat. Cei care au castigat astazi au facut-o doar speculand momente de neatentie ale adversarului. Copiii mei au muncit din greu pentru un punct insa nici ghinionul nu a vrut deloc sa ne ocoleasca. Pestisor de patru ori, Galbinoiu de doua ori, au ratat ocazii, nu mari, imense. Pentru moment, nimic nu-i pierdut, play-off-ul e lung, a trecut doar prima etapa, inca mai avem timp sa intelegem ca jucam in compania celor mai bune echipe din cele 24 din Ilfov si ca, atunci cand suntep pe teren, trebuie sa fim extrem de atenti din primul si pana in ultimul minut. Loviturile de departajare de azi, pot spune ca ne-au asigurat un avantaj in caz de egalitate de puncte, golaveraj, etc…
Felicitari gazdelor, Concordiei Chiajna si organizatorilor, A.J.F. Ilfov, pentru modul in care se desfasoara acest adevarat eveniment fotbalistic. Nivelul jucatorilor echipelor ajunse in aceasta faza este uimitor si spun asta dupa 15 ani de activitate ca antrenor de copii. Imi felicit copiii mei pentru ca, cel putin pana acum, au dat tot ce au putut.”

Accesari: 656
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics