In seriile campionatului A.M.F.B. etapa trecuta, pentru A.R.D., una calda, doua reci


 • Grupa 2003 continua seria evolutiilor fara victorie. Astfel, in intalnirea cu Comprest Gim, desi in ansamblu jocul copiilor a lasat o impresie frumoasa dandu-le jucatorilor si antrenorilor sperante la un rezultat bun, greselile personale ale lui Ardeleanu, Chiru si Trancan au facut ca finalul sa marcheze o victorie clara a bucurestenilor, scor 4-1 pentru acestia.
 • In partida disputata cu Vointa Buftea, un joc cu multe faze frumoase la ambele porti, Grupa 2005 s-a vazut si ea invinsa cu 2-1, singurul gol al snagovenilor fiind inscris de Gradinaru.
 • Singura victorie din etapa trecuta a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov a venit din partea piticilor de la grupa 2006 care, desi au intalnit una din fruntasele seriei, Galactik Bucuresti, au reusit sa demonstreze ca disciplina tactica deprinsa in cadrul antrenamentelor si jocul organizat ii pot duce la rezltatele dorite. Scor final: 3-1 pentru snagoveni prin golurile marcate de Turcu si Iancu de doua ori.
Accesari: 718
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
Comentarii
 • Capatana 15 April 2015 at 12:01

  Pe site-ul AMFB figureaza 3-1 pt Galactik la grupa 2006

 • Ai ceva de spus?
  Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
  Loading...website statistics