Inca o etapa cu peripetii dar incheiata cu bine pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov


Etapa trecuta, din nou una cu meciuri dificile si extrem de disputate pentru grupele Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov.

20151018_100458
In campionatul A.M.F.B., 2007 a jucat contra Young Tigers Bucuresti si a trebuit sa se recunoasca invinsa, scor final 4-2 pentru bucuresteni, Jianu & Co. nereusind sa faca fata jocului ceva mai agresiv al acestora.
Tot la A.M.F.B., 2006 a intalnit un adversar cu renume, Dinamo 1848, formatie ce insa nu a putut scoate decat un egal, 2-2, in urma unei partide controlata pe tot parcursul de snagoveni. Din pacate, golul primit in ultimul minut la o greseala a apararii, a anulat avantajul obtinut prin golurile lui Bogdan Alexandru si Turcu.
La juniori, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov a reusit din nou doua rezultate bune, continuandu-si astfel parcursul remarcabil din campionatele A.J.F. Ilfov, si la D si la E invingand in deplasare in dubla cu C.S. Corbeanca.
Desi au facut, poate, cel mai slab meci al lor din actuala editie si nu numai, si aceasta pe fondul tratarii confruntarii cu superioritate si relaxare fapt ce a dus la practicarea unui joc slab, cu multe greseli, juniorii E s-au impus totusi cu 3-2.

20151018_115756
La juniori D, debutul intalnirii a adus momente de neinteles, cel putin pentru staff-ul A.R.D., gazdele, C.S. Corbeanca, din motive numai de ele stiute, alegand sa nu intre in teren, lucru ce a dus la pierderea din oficiu cu 0-3. Totusi, dupa fluierul final venit la trei minute de asteptare la centrul terenului a formatiei snagovene, antrenorii au convenit ca meciul sa se dispute totusi, arbitrat de unul dintre ei. Prin golurile inscrise de Ardeleanu, de doua ori si Trancan, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov a obtinut victoria cu 3-0.
Astfel, juniorii D isi pastreaza prima pozitie a clasamentului urmati de Academia Voluntari, iar la juniori E, snagovenii le sufla in ceafa tot celor din Voluntari, aflati pentru moment pe primul loc.

Accesari: 599
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics