Incepand de astazi Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov se afla in cantonament la Cheile Gradistei


Cu numai doua zile inainte de a urca la Cheile Gradistei unde urmeaza mult asteptatul cantonament, grupele Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov au sustinut o serie de amicale.
Astfel, sambata dimineata, intr-un joc desfasurat in sala de sport din Ghermanesti, grupa 2005-2006 a intalnit grupa 2004-2005 a A.S. Moara Vlasiei. Dupa un joc elaborat si foarte disciplinat, cu multe faze de porta, la finalul celor trei reprize a cate 25 de minute fiecare, scorul a fost de 7-2 in favoarea micilor snagoveni.
Duminica dimineata, in aceeasi sala, urma ca grupa 2007-2008 sa intalneasca A.S. Girona. Cum insa din motive demne de luat in seama oaspetii nu s-au prezentat, ad-hoc, din jucatorii A.R.D. s-au format doua echipe, black si green, care jucand intre ele, au incheiat partida la egalitate, scor final: 2-2.
Tot sambata, in compania echipei similare a Concordiei Chiajna, grupa 2003 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov a jucat primul sau meci pe teren normal, cu porti normale de 7m si in formatie de 11 jucatori. Dupa o partida de trei reprize a cate 30 de minute fiecare, demonstrand ca pot face trecerea la acest format, printr-un joc frumos, de echipa si lasand o impresie buna spectatorilor, dupa ce au condus de doua ori, cu 1-0 si cu 2-1, spre final, dimensiunile terenului si-au spus totusi cuvantul si in ultimele 10 minute Concordia a preluat conducerea, meciul incheindu-se cu 3-2 in favoarea lor.
“Nu scorul conteaza ci felul cum au jucat copiii. De cand am reluat pregatirile, toate grupele scolii au avut antrenamente specifice varstei jucatorilor. In amicalele disputate, o serie de meciuri le-am incheiat victoriosi. Ceea ce conteaza este faptul ca acesti copii etaleaza un joc combinativ, un joc de calitate. Asta demonstreaza ca nu muncim inutil. Apropo de munca, majoritatea copiilor vor merge in cantonament, mai putin grupa 2007-2008. Antrenamentele vor fi solicitante conform varstei. Mergem la Cheile Gradistei sa ne incarcam bateriile. Incercam sa formam grupe cu care sa ne mandrim si in returul campionatelor in care activam pe patru fronturi, incercam sa ne atingem obiectivele.” a spus coordonatorul Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, Razvan Ardeleanu.

Accesari: 744
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics