Incepe noul sezon competitional. Succes A.R.D.!


Dupa ce anul trecut, 2013, grupele Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov au reusit sa se claseze pe podiumurile campionatelor in care evolueaza, anul acesta, obiectivele noastre sunt de a ne mentine pozitiile obtinute dar in special acelea de a juca Zonalul la A.J.F. Ilfov sau Play Off-ul la A.M.F.B. Aceasta pentru Grupa 2003-2004 si Juniorii E.
Pentru Grupa 2005-2006, ca si obiective pentru 2014 am dori ca pe langa deprinderea procedeelor tehnice, tactice si fizice, aceasta obtinandu-se in cadrul antrenamentelor, sa reusim clasarea pe unul din locurile fruntase ale campionatului A.M.F.B.
Antrenamentele urmeaza sa se desfasoare pentru moment in sala, urmand ca apoi sa se revina la terenul sintetic de la Ciolpani.
Pe langa amicalele si turneul la Balon din Bucuresti deja programate, antrenorii Razvan si Marius Ardeleanu au rezervat copiilor si un cantonament la munte, cantonament asupra carauia vom reveni.
Pana atunci insa, joi, 09 Ianuarie pentru Grupa 2003-2004 si vineri, 10 Ianuarie pentru Grupa 2005-2006, incepe noul sezon competitional.
Succes copii!

Accesari: 1,012
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics