Jocuri amicale cu emotii pentru Razvan Ardeleanu


Cu numai o saptamana inaintea vacantei de iarna, in incheierea unui parcurs reusit in campionatele in care joaca, grupele Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov au disputat o serie de meciuri amicale in compania unor formatii ale caror nume sunt suficiente pentru a nu mai avea nevoie de nicio prezentare.
Astfel, grupa 2005 a jucat cu C.S. Dinamo Bucuresti. O partida care dupa trei reprize s-a incheiat indecis, 5-5.
Grupa 2003-2004, intr-un meci format tot din trei reprize, a avut ca prim adversar Atletico de Madrid. Dupa primele doua scorul era 2-1 pentru bucuresteni. In cea de-a treia repriza, pe fondul numeroaselor schimbari efectuate de snagoveni, bucurestenii s-au impus cu 6-1.
Urmatorul adversar al grupei 2003-2004 a fost Concordia Chiajna, ocupanta primei pozitii in clasamentul seriei a doua a clasamentului A.J.F. Ilfov. Dupa cele doua reprize a cate 35 de minute fiecare ale partidei, aceasta s-a incheiat la egalitate, 3-3.
Ultimele doua amicale ale grupei au fost cele disputate cu C.S.A. Steaua Bucuresti. Primul, in Ghencea, s-a jucat in sistem 8+1 si s–a incheiat cu 2-0 in favoarea Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov. Returul s–a disputat pe sinteticul din Snagov, in sistem 11 contra 11 pe parcursul a doua reprize a cate 35 de minute fiecare si s-a incheiat cu acelasi 2-0 in favoarea snagovenilor. Ambele partide, pe langa jocul deosebit de frumos al ambelor formatii au aratat multe lucruri frumoase in ambele tabere, dintre acestea in mod special evidentiindu-se intalnirea dintre Razvan Ardeleanu, coordonatorul Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov si cel care l-a format si calauzit pe acesta in lumea fotbalului, profesorul Lajos Satmareanu al carui nume, credem noi, spune extrem de multe in ceea ce inseamna si in special, ceea ce a insemnat, fotbalul romanesc, omul care acum, ca antrenor, a dat nenumarati juniori valorosi atat in tara cat si unor cluburi de afara.

“Am ales ca in aceasta iarna, dupa un tur de campionat extrem de solicitant, la finalul caruia juniorii nostri D si E se afla pe pozitii de play-off, sa nu mai participam la niciun turneu. In schmb, am decis sa jucam multe amicale in compania unor echipe puternice. Consider ca experienta acestor amicale poate fi benefica fotbalistilor nostri. Partidele in compania bucurestenilor de la Steaua mi-au trezit amintiri deosebite. Intalnirea cu domnul Satmareanu m-a emotionat profund. Dumnealui este omul care m-a invatat sa-mi doresc sa fiu totdeauna un invingator. Il respect si il voi respecta cat voi trai. Este sigur una din legendele fotbalului romanesc si este, poate, unul din cei mai buni antrenori de copii din Romania” a declarat cu emotie Razvan Ardeleanu, coordonatorul sportiv al Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov.

Accesari: 680
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics