Jucatorii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov dedica victoriile obtinute weekend-ul trecut antrenorului Razvan Ardeleanu si ii ureaza acestuia La multi ani fericiti!


Desi grupa 2006 a fost invinsa cu 3-1 de Galactik F.K. Bucuresti, snagovenii fiind depasiti mai ales la capitolul implicare si bucurestenii dovedind dorinta de revansa dupa ce in ultimul meci din sezonul trecut pierdusera, datorita rezultatelor obtinute de celelalte echipe ale sale, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov poate spune ca a avut un weekend cu rezultate excelente, rezultate pe care, cu ocazia aniversarii zilei de nastere le-au dedicat celui care a reusit sa-i aduca la acest nivel, antrenorului si coordonatorului scolii, Razvan Ardeleanu: juniorii E au desfintat pur si siplu C.S. Balotesti, Gradinaru & Co. reusind un scor uluitor, 21-0, juniorii D, dupa un meci foarte bun impunandu-se in fata celor de la C.S. Balotesti cu 4-0, iar cei mai mici fotbalisti ai A.R.D. pastrand traditia si continuand seria victoriilor in dauna Vointei Snagov pe care au invins-o cu 7-1 dupa ce la pauza conduceau cu 4-0.

P8211962
Razvan Ardeleanu: “Daca grupa 2006 a avut un start in care au ezitat peste masura lucru care in final s-a vazut pe tabela de marcaj, celelalte grupe au tratat jocurile cu maxima dorinta de victorie si au reusit victorii binevenite dar si muncite chiar daca rezultatele nu ar arata-o. Am dezvoltat un joc omogen, cu multe realizari in constructie, cu exceptia frumoasei reusite a lui Turcu din faza fixa, toate golurile fiind marcate din actiune. 32 de reusite care dovedesc ca la antrenamentele A.R.D. chiar se munceste cu copiii iar acestia chiar doresc sa faca performanta. Deocamdata insa, suntem inca abia la inceputul sezonului, noi nu trebuie sa ridicam pretentii, ne asteapta multe jocuri grele.
Multumesc copiilor pentru victoriile pe care mi le-au dedicat si le urez tot ce e mai bun! Va iubesc, copiii mei!”

Accesari: 715
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics