Juniorii C A.R.D.-isti, evolutie oscilanta in prima parte a returului


juniori CJuniorii C ai Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov au inceput returul campionatului cu gandul de a-si pastra sansele la unul din locurile podiumului, mai precis, al treilea si asta deoarece inca din tur, Concordia si Voluntari si-au asigurat un avans substantial fata de urmaritoare, A.R.D., Balotesti si Popesti Leordeni.
Desi trece printr-o perioada mai putin buna privind forma sportiva, echipa pastreaza inca sanse de a-si atinge obiectivul. Chiar daca au calcat stramb in deplasarile de la Eugen Nae (1-1) si Juniors Berceni (1-1) unde, pe fondul unor jocuri foarte bune in ambele meciuri fiind egalati in ultimele minute si cu Clinceni (1-2 ca urmare a unei prestatii slabe), juniorii A.R.D.-isti au reusit si cateva rezultate bune: au castigat lejer intalnirile cu 1 Decembrie (3-0), Otopeni (6-0), Sportul Snagov (7-1), Voluntari 1 (un spectaculos 1-0) si Voluntari 2 (3-1).

Razvan Ardeleanu: “Prima jumatate a returului reflecta exact modul in care juniorii nostri au tratat din Ianuarie si pana in prezent fotbalul, implicarea si pregatirea lasand mult de dorit si asta in primul rand datorita faptului ca la antrenamente gandul le era la cutotul altceva. Cu toate acestea incercam sa nu aruncam prosopul, incercam sa luptam in continuare pentru redresarea corabiei si ocuparea unui loc pe podium, lucru inca posibil pana in ultimele doua etape cand urmeaza sa intalnim adversarele directe. Desi plecarile lui Nitu si Ardeleanu ne-au afectat, incercam sa strngem randurile.
gheorghe ardeleanuCa forma sportiva suntem pe o linie ascendenta. Speram ca pana la final sa castigam cat mai multe meciuri si astfel sa ne atingem obiectivul, una din primele cinci pozitii ale clasamentului insa visul nostru ramane locul trei al podiumului.

PS. Cu ocazia zilei de azi, as vrea ca, impreuna cu toti copiii scolii, sa adresam un sincel LA MULTI ANI presedintelui clubului nostru, domnul Gheorghe Ardeleanu! Sa ne traiesti sanatos, “Tataie”!”

Accesari: 415
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics