Juniorii C, echipa etalon a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov


Jocul din etapa trecuta contra rivalei locale, Sportul Snagov, joc incheiat cu un scor ce nu lasa loc de niciun fel de comentarii, 7-0 in favoarea Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, a evidentiat inca o data, daca mai era nevoie, calitatile juniorilor antrenati de Razvan Ardeleanu.
Astfel, Nitu, pe zi ce trece dovedeste ca nu degeaba se afla sub lupa F.R.F. pentru echipa U13, Chiru, Pestisor cu cele doua goluri ale sale din acest meci, Alexe, Manea sau Stefan, jucatori de baza ale caror evolutii dau siguranta si asigura motorul echipei, Jipa sau Galbinoiu, atacanti care etapa de etapa se inscriu pe lista marcatorilor finalizand extrem de eficient munca echipei si Ardeleanu care nu degeaba poarta de multe ori banderola de capitan, jocul sau fiind unul care l-ar putea impune la orice echipa de juniori de top din Romania, cele trei goluri de generic marcate in poarta oaspetilor dovedindu-i reala valoare, cu totii impreuna formeaza grupa etalon a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov. Felicitari, copii si vorba aceea, tineti-o tot asa!

Accesari: 633
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics