Juniorii C, locul I la incheierea turului calificarilor in Elita U15


Desi vaduviti de plecarea capitanului de echipa, golgeterul Seby Ardeleanu, juniorii C ai Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, sub conducerea antrenorului Razvan Ardeleanu care, in paranteza fie spus, a reusit si trei noi transferuri la acest nivel, Ion Marian, un clasic numar 10, Stancu Robert, fundas stanga, ambii de la Eugen Nae din Peris si Anghel Alexandru, portar, de la Sport Team Bucuresti, continua sa se mentina la un nivel bun.

Fosti campioni A.J.F. Ilfov in ultimele doua editii la 2004-2005, juniorii E si D au un parcurs favorabil in grupele de calificare ale Campionatului de Elita U15 F.R.F. In turul acestuia incheiat de curand, snagovenii au obtinut cinci victorii din cinci meciuri, avand cel mai bun atac din grupa a IV-a si cea mai buna aparare, marcand 34 de goluri si primind doar unul, ocupa locul I in grupa care joaca pentru calificare.

A.R.D. – Eugen Nae Peris 4-1
C.S. Otopeni – A.R.D. Snagov 0-12
A.R.D. Snagov – C.S. Sportul Snagov 7-0
A.R.D. Snagov – F.C. Chitila 6-0
C.S. Balotesti – A.R.D. Snagov 0-5

Razvan ardeleanu: “Ma bucur ca la acest nivel de varsta ramanem o echipa care poate juca in ELITA fotbalului juvenil din Romania, ma bucur ca reusim sa mentinem Snagovul pe aceasta harta importanta a fotbalului de copii si juniori insa, cea mai mare satisfactie pe care o am este aceea ca acesti minunati copii au inteles ca au un nivel bun si ca, pentru performanta, trebuie sa dea fotbalului tot ce pot.
Noul capitan, Pestisor cu ale lui 13 goluri in 5 partide trage echipa dupa el, transferurile confirma si completeaza valoarea grupului, dau consistenta jocului.
Un alt motiv de satisfactie este acela ca un ELITA U15 numele Adreleanu poate fi reprezentat la patrat, ca sa spun asa, ex-capitanul nostru Ardey, este acum component al F.C. Voluntari unde evolueaza constant bine si pentru care, in acest tur al calificarilor a marcat 3 goluri, echipa cu care va juca de asemenea in ELITA U15 unde este de departe favorita certa in Grupa a II-a de calificare A.J.F. Ilfov.”

Accesari: 1,143
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics