Juniorii D ai A.R.D., lideri, grupele A.M.F.B., evolutii bune in continuare


Trei saptamani de antrenamente, trei saptamani de munca asidua, trei saptamani cu evolutii cel putin satisfacatoare, trei saptamani incununate de succese ale grupelor Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov.

 • Grupa 2003 – Desi a intalnit adversari de valoare, aflandu-se intr-o forma sportiva deosebita, mereu in crestere, a fost constanta in evolutii, ba, uneori chiar sa se autodepaseasca. Doar ginionul sau poate relaxarea atacantilor atacantilor in fata portilor adverse au facut ca rezultatele sa nu fie totdeauna pe masura prestatiilor. Astfel, meciul contra Cautis Bucuresti s-a terminat indecis, 0-0, dupa o partida in care atacantii A.R.D. au ratat faza rar vazute pe un teren de fotbal. Apoi, in deplasarea de la Bucuresti, cu echipa similara a lui Marius Lacatus, dupa ce au condus cu 2-1 la pauza, snagovenii s-au vazut invinsi cu 3-2 desi bucurestenii nu au avut decat trei faze de atac iar atacantii A.R.D.-isti au ratat inimaginabil fiecare in parte avand minim trei-patru oacazii de a inscrie singuri cu portarul. In ultima partida insa, cu Dan Chilom, dupa ce la pauza scorul a fost 0-0 si meciul se intrepta spre un rezultat nul, dupa eliminarea capitanului de echipa al adversarilor, schimband tactica, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov a schimbat soarta partidei, obtinand o victorie clara, scor final, 3-0, reusind astfel sa adune 4 puncte din 9 posibile dar pastrand pozitia in clasament conform obiectivului propus, clasarea in pe una din pozitiile 1-10 din cele 14 ale clasamentului.
 • Grupa 2005 si-a continuat parcursul bun in seria bucuresteana, Turcu, Gradinari si Iancu, principalii marcatori reusind partide cu evolutii foarte bune desi a intalnit adversari puternici precum Academia Pro Sport Bucuresti (scor 2-0 pentru snagoveni), F.C. Danilescu (scor egal, 2-2) si Academia Sport Team (5-0 pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov).
 • Grupa 2007, demonstrand un joc din ce in ce mai aproape de cerintele scolii, pastreaza in continuare imaginea clubului, adversarii intalniti in ultimele meciuri luptandu-se din greu sa castige sau, asa cum s-a vazut, fiind nevoiti sa se declare invinsi. Astfel, Concordia Chiajna – A.R.D. Snagov, 3-0, dupa ce la pauza scorul era ceva mai echitabil, jocul snagovenilor nefiind deloc mai prejos decat al adversarei, 0-0. In alta partida, cu doua saptamani in urma, micutii A.R.D.-isti si-au luat revansa invingand Concordia Chiajna II cu 3-1. In etapa trecuta, micutii au pierdut in ultimul minut al jocului partida cu A.S. Nord Sport (Vointa Bucuresti), acestia din urma castigand cu 2-1 un meci de calitate in care ambele formatii au demonstrat ca fotbalul inseamna placere, distractie si totodata implicare.
 • In campionatul judetean, Juniorii D continua sa-si pastreze media de cinci goluri inscrise pe meci, adversarele lor trebuind sa se recunoasca invinse fara drept de apel, iar primii care au trebuit sa o faca au fost cei de la Afumati, scor: 5-0 pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov. A venit apoi randul celor de la C.S. Tunari care, desi au reusit sa marceze un gol atunci cand erau condusi cu 6-0, partida incheindu-se 6-1 pentru campionii editiei trecute a campionatului, A.R.D.-istii din Snagov. Ultimii pe lista (de pana acum!) au fost cei de la C.S. Balotesti care, desi la pauza reusisera sa pastreze egelitatea, 1-1, si asta datorita jocului lor extrem de artagos dar si jocului relaxat al snagovenilor, in repriza a doua au fost nevoiti sa cedeze in fata valorii adversarilor bine sfatuiti la pauza de catre antrenorul Ardeleanu si care, respectand indicatiile acestuia au reusit ca in numai 30 de minute sa duca scorul la un categoric 5-1. Astfel grupa ajunge la a saptea victorie consecutiv si isi consolideaza pozitia de lider al clasamentului.

Razvan Ardeleanu: “O perioada dificila, vize medicale, antrenamente la maxim, dar, una peste alta, trecuta cu bine. Copiii au muncit mult, jocul lor este unul de calitate iar multumirea noastra, a intregului staff este corespunzatoare. Grupele noastre sunt un adversar de luat in seama pentru orice formatie. O perioada care ne da incredere si ne face sa ne mandrim in primul rand pentru ca punem in valoare copii care fac totul in teren pentru a mentine culorile clubului la un nivel ridicat.”

Accesari: 1,167
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
 • Ai ceva de spus?
  Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
  Loading...website statistics