Juniorii D ai A.R.D. Snagov in finala play-off de la ChiajnaMarti, 2 mai, in sedinta tinuta impreuna cu membri afiliati ai echipelor calificate in finala campionatului de juniori D 2004, la sediul A.J.F. Ilfov, votat in unanimitate, a fost stabilit sistemul de desfasurare a finalei. Din cele doua serii de cate 14 echipe, in finala ce va fi gazduita de Stadionul Rosu Chiajna pe parcursul a doua sfarsituri de saptamana, sub forma unui turneu tur-retur se vor intalni:

 • Concordia Chiajna
 • Academia Voluntari
 • C.S. Popesti Leordeni
 • Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov

In 19, 20 si 21 mai se vor juca meciurile tur, urmand ca returul sa se desfasoare in 26, 27 si 28 mai.
In aceeasi sedinta s-a stabilit disputarea jocurilor conform ROAF si s-a incheiat un proces verbal cu deciziile luate.
Pozitiile de plecare in play-off au fost extrase din urna astfel:

  1. Academia Voluntari
  2. Concordia Chiajna
  3. Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov
  4. C.S. Popesti Leordeni


“Sedinta a aratat ca la A.J.F. Ilfov lucrurile se misca spre bine, forul beneficiaza pe zi ce trece de tot mai multa incredere. Obiectivul nostru, calificarea in finala, a fost atins, acum totul este bonus. Echipele participante au sanse sa termine pe podium sau pe unul din locurile de duc la Zonal. Noi nu vom pune presiune pe copii, ba din contra, vom incerca sa jucam de placere si cu mult curaj, mai ales de un ultimii cinci ani am tot trait aceste momente. Singurul lucru pe care voi pune accent va fi ca in toate cele sase meciuri, prin jocul nostru sa demonstram ce meritam sa fim acolo iar rezultatele, cu siguranta vor fi in conformitate cu acest lucru.” a declarat Razvan Ardeleanu.

Accesari: 941
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
 • Ai ceva de spus?
  Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
  Loading...website statistics