Juniorii D ai Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, calificati in turneul pentru locurile 3-6


juniori DJuniorii D ai Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov au reusit sa isi asigure prezenta in turneul pentru unul din locurile 3-6 ale clasamentului, fiind astfel foarte aproape de realizarea obiectivului propus, clasarea pe podium. De remarcat ar fi faptul ca 80% dintre copii sunt nascuti in 2006 deci cu un an mai mici decat nivelul de varsta.
Pentru a isi indeplini obiectivul, clasarea pe locul trei, grupa va trebui sa isi pastreza avansul de 14 puncte pe care il are in acest moment.
In ultima parte a returului, juniorii A.R.D. au avut rezultate care confirma faptul ca au toate sansele sa ocupe pozitia dorita:: 4-0 cu Sportul Snagov, 3-0 cu C.S. Tunari, 3-0 cu Pantelimon.

Razvan Ardeleanu: “Evolutia copiilor din aceasta grupa de varsta este una multumitoare. Majoritatea copiilor sunt mai mici decat varsta impusa. La acest turneu incercam sa ne clasam pe primul loc pentru a putea ocupa pozitia a treia a clasamentului. Tinand cont ca adversare ne sunt Sportul Snagov, Eugen Nae si Pantelimon, echipe pe care le cunoastem foarte bine, speram ca cele 14 puncte diferenta pe care le avem acum sa fie greu de recuperat de catre acestea.”

Accesari: 214
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics