Juniorii D ai Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov – Campionii A.J.F. Ilfov


Duminica, 28 mai, s-au disputat ultimele intalniri din cardul play-off-ului juniorilor D, competitie care, defasurata in conditiile optime oferite de clubul Concordia Chiajna in calitate de gazda s-a dovedit a fi mai mult decat bine organizata de catre reprezentarii A.J.F. Ilfov.
Dupa meciurile din ziua anterioara in care favoritele conform rezultatelor obtinute in tur, C.S. Popesti Leordeni si Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov, probabil pe fondul unei usoare oboseli au avut evolutii nu tocmai stralucite, primii facand meci egal cu F.C. Voluntari, 1-1, iar snagovenii pierzand cu 0-2 in fata Concordiei, pentru elevii antrenorului Razvan Ardeleanu, pardida din ultima zi, cea cu F.C. Volutari era una decisiva pentru prinderea unui loc in faza zonala a competitiei.

Spre deosebire de adversara sa care a ales sa foloseasca jucatori care nu prinsesera prea multe minute de joc in acest play-off, Razvan Ardeleanu a trimis in teren jucatorii din formula de baza a echipei. Astfel, desi au aratat un fotbal frumos si dinamic, diferenta de valoare intre rezervele si titularii celor din Voluntari si-a spus cuvantul. Pestisor, Manea de doua ori, Alexe si Baicu nu au iertat greselile adversarilor si cu scorul de 5-0 pentru formatia lor au asigurat snagovenilor titlul de campioni ai A.J.F. Ilfov la categoria lor de varsta, ducand totodata Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov in faza urmatoare a competitiei.

Celalat meci al zilei, cel care avea sa stabileasca ocupanta locului doi, participanta de asemenea la faza pe zone, contrar cursului jocului, a dat castig de cauza Concordiei Chiajna care, dupa ce a fost condusa timp de 55 de minute, a speculat singura greseala a defensivei celor din Popesti, egaland la 1, scor ce a trimis-o si pe ea in zonal.

REZULTATE PLAY-OFF TUR RETUR
Sc.F.A.R.D. Snagov C.S. Popesti Leordeni 1-1 2-0
Sc.F.A.R.D. Snagov Concordia Chiajna 3-0 0-2
Sc.F.A.R.D. Snagov F.C. Voluntari 1-0 5-0
Concordia Chiajna F.C. Voluntari 1-0 1-0
Concordia Chiajna C.S. Popesti Leordeni 1-2 1-1
C.S. Popesti Leordeni F.C. Voluntari 4-3 1-1

Si……… campioniiiii.campioniiiiii ole ole oleeeeee.ARD Snagov

Posted by Rasvan Ardeleanu on 28 Mai 2017

TOTI CAMPIONII DESFAC SAMPANIA FORZZA ARD SNAGOV (a noastra ptr copii)

Posted by Rasvan Ardeleanu on 28 Mai 2017


Razvan Ardeleanu: “Spuneam ca duminica vom culege roadele muncii noastre si iata ca asa a fost. Titlul de campioni l-am obtinut in echipa, staff, antrenor, jucatori, parinti, sponsori, suparteri. Un play-off de inalta calitate, cu meciuri ce timp de sase zile au incantat asistenta, cu patru echipe clar peste nivelul celorlalte din judet, un play-off in care campioana s-a decis abia in ultima zi iar aceea este Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov. Iata ca, dupa ce in urma cu doi ani a fost campioana la juniori E, ceasta grupa de copii recidiveaza si castiga din nou campionatul, de data aceasta, conform varstei, la juniori D. Nu pot decat sa ma bucur si sa-i felicit pe toti cei implicati la clubul nostru. Felicit de asemenea, alaturi de celelalte echipe participante, organizatorii, arbitrii, precum si suporterii pentru tot ceea ce au aratat la acest play-off, pentru felul in care, fiecare in parte s-a implicat!”

In faza pe zone, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov va juca in compania primelor clasate din judetele Calarasi, Ialomita, Giurgiu si Municipiul Bucuresti.

Accesari: 725
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
    Loading...website statistics