Juniorii D ai Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, castigatorii sezonului regulatChiar daca ambele echipe erau deja calificate in play-off-ul campionatului de juniori D al A.J.F. Ilfov, astazi, intr-o partida in care isi disputau prima pozitie in clasament, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov si F.C. Voluntari, au reusit sa incante asistenta prin prestatiile lor.

In final, cei care au reusit sa incline balanta in favoarea lor au fost elevii antrenorului Razvan Ardeleanu, care, in urma unui joc ceva mai exact, prin cele doua reusite ale lui Pestisor au reusit sa-si adjudece victoria. De mentionat ca cei de la Voluntari au ratat o lovitura de la 11 metri.

Razvan Ardeleanu: “Un meci mult peste media campionatului. Ambele echipe au aratat de ce au ajuns in finala. Felicit toti copiii, de la ambele formatii pentru ceea ce au aratat astazi. Ii felicit pe jucatorii mei pentru ca au reusit sa castige sezonul regulat terminand pe locul I. Deocamdata trebuie insa sa ramanem cu picioarele pe pamant, ne asteapa un play-off extrem de frumos dar, cu siguranta si extrem de disputat. Ce va fi, vom vedea.”

Bogdan Ionica, antrenor F.C. Voluntari: “Un joc echilibrat, cu faze frumoase de poarta, cu multe ratari, cu alte cuvinte un joc placut ochiului. A.R.D. Snagov, o echipa in plina crestere avand jucatori de calitate, ne-au pus in dificultate. In final echipa mai buna a castigat. Felicitari celor de la A.R.D. si le uram bafta pe viitor!”

Accesari: 681
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics