Juniorii D si E ai A.R.D. – victorii in dubla cu Eugen Nae


Duminica, 20 Septembrie, pe terenul din Ciolpani, juniorii D si E ai Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov au primit vizita echipelor similare ale Scolii de Fotbal Eugen Nae.

12019877_834215256699127_3848294101829147482_n
Balul a fost deschis de cei mici, juniorii E, unde oaspetii, desi vizibil mai dezvoltati din punct de vedere fizic pentru aceasta categorie de varsta, cu greu au reusit sa tina piept micutilor A.R.D.-isti, si asta doar in prima parte a jocului, la pauza scorul fiind 1-1, Gradinaru marcand chiar in debutul partidei, iar oaspetii, la singura greseala a defensivei snagovene, la singura lor faza de poarta.
Bine mustruluiti la pauza, Gradinaru & Co. au reintrat in teren cu o total alta atitudine demonstrand un joc mult mai sigur si mult mai complex. Astfel, dupa numeroase ratari, la un corner bine executat de Turcu, Topor pune latul si face 2-1, pentru ca tot el, la o centrare venita de la Gradinaru, cu o lovitura de cap, sa reuseasca dubla, ducand scorul la 3-1. In continuare, profitand de caderea celor de la Eugen Nae, prin nou intratul Mihalcea, snagovenii pecetluiesc scorul final: 4-1 pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov.
In cel de-al doilea meci al zilei, juniorii D nu au dat nicio sansa oaspetilor, cel putin in prima repriza, acestia neavand niciun sut la sau spre poarta aparata de Nitu.
Primul gol al A.R.D.-ului a venit inca din minutul 3, prin Jipa, insa reusita acestuia a fost anulata de arbitru pe motiv de offside. Nu dureaza mult si dupa doar 4 minute, Ardeleanu executa aproape perfect o lovitura libera, din vinclu balonul revine la Jipa si, de data aceasta, gol valabil: 1-0 pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov.
Golul doi a venit in urma unei adevarate faze de creatie: mingea porneste de la portarul Nitu, urmeaza cateva pase intre trioul Stefan – Ardeleanu – Manea, pentru ca ultimul s-o trimita in poarta adversa. Cea de-a trea reusita i-a apartinul lui Stefan care, in urma unei centrari venita de la Jipa, cu o frumoasa executie face ca pauza sa consemneze un binemeritat 3-0 desi, avand in vedere desfasurarea jocului, scorul putea fi mult mai mare.
Partea a doua a meciului, pe fondul reducerii motoarelor juniorilor A.R.D.-isti, a debutat cu o oarecare echilibrare a jocului, oaspetii reusind doua suturi periculoase la poarta snagovenilor, suturi bine parate de Nitu, foarte sigur intre buturile aparate de el in aceasta partida.
Schimbarile efectuate de antrenorul Ardeleanu au adus prospetime echipei si, cum era si normal avand in vedere cursul jocului, golurile nu au intarziat sa apara, Galbinoiu cu un sut sec si Chiru dupa un dribling printre patru aparatori ducand scorul final la 5-0 in favoarea Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov.
Razvan Ardeleanu, coordonatorul Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov: “Ma bucur de pasul cu dreptul facut la ambele nivele de varsta in campionatele A.J.F. Ilfov, si asta in special datorita faptului ca, asa cum era si de asteptat, toate echipele se mobilizeaza exemplar in fata campioanei din sezonul trecut. Scoala Eugen Nae si-a dorit enorm sa ne incurce dar, din pacate pentru ei, una este sa vrei, alta este sa poti. Rivalitatea creata de antrenorul perisenilor este una artificiala. Noi am tratat meciurile asa cum o facem de fiecare data, in modul cel mai serios, iar rezultatele arata clar diferenta la toate capitolele: mod de abordare tactic, dorinta de victorie, calitatea jucatorilor si prestatiile acestora, cerintele antrenorilor… Desi nu ne-au pus probleme deosebite, de la adversari mi-au atras atentia mijlocasul stanga Alexe si atacantul Leanca, jucatori care, daca ar juca intr-o echipa care isi doreste sa faca performanta, daca ar fi antrenati corespunzator, poate ar avea sanse sa realizeze ceva in fotbal.”

Accesari: 708
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics