Juniorii D si E ai Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov iau startul competitiilor oficiale ale sezonului 2015-2016


La sfarsitul acestei saptamani, sambata si duminica, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov va lua startul in noul sezon al campionatelor de juniori D si E, la ambele grupe adversar urmand a-i fi C.S. Tunari. Juniorii D vor juca acasa, juniorii E vor juca in deplasare, la Tunari. O dubla interesanta in care A.R.D. spera sa iasa invingatoare.

P8211962
In editia ce urmeaza, echipele din campionatele de juniori D si E vor fi impartite in doua zone a cate 10 echipe fiecare: Nord si Sud. Echipele vor juca fiecare cu fiecare, tur si retur, urmand ca apoi, pentru deciderea locurilor in clasament, sa se desfasoare turnee, ajungandu-se astfel ca fiecare formatie sa dispute cel putin 22 de partide.
La juniori D, in seria a I-a a campionatului, adversarele Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov sunt: Academia Voluntari, C.S. Otopeni, C.S. Afumati, C.S. Stefanesti, C.S. Balotesti, C.S. Corbeanca, Sc.F. Eugen Nae si C.S. Tunari, multe dintre acestea anuntandu-si deja intentia de a se clasa in fruntea clasamentului. Lucru ciudat, cu doar doua zile inainte de debutul campionatului, desi, pentru reducerea cheltuielilor seriile au fost concepute pe criterii geografice astfel reducandu-se totodata si numarul meciurilor cu unul pentru fiecare echipa, la cerere, Vointa Snagov a fost mutata in seria a II-a.
La juniori E, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov va avea aceleasi adversare ca la juniori D, plus A.S. Moara Vlasiei care nu are echipa de juniori D.
Razvan Ardeleanu: “Un nou inceput. In premiera, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov va participa cu doua grupe in campionatele A.J.F. Ilfov. Seriile au fost alcatuite pe criterii geografice insa se pare ca sunt putin diferite din punct de vedere valoric al echipelor, formatiile din seria a I-a fiind de departe mai puternice. Dupa parerea mea, la locurile de play-off se vor bate cel putin sase echipe printre acestea enumerandu-se, bineinteles, si A.R.D. In seria a II-a, ceva mai modesta valoric, Concordia Chiajna pare ca este singura favorita, Berceni si Clinceni sperand doar la pozitia secunda.
Ma surprinde mutarea facuta de Vointa Snagov. Motivele le stiu doar cei ce se ocupa de asa ceva. Ma rog, este treaba lor.
Eu urez succes tuturor echipelor participante in competitii! Sper ca prin venirea celor sapte echipe care pana acum au activat in A.M.F.B. printre care si A.R.D. nivelul jocurilor sa creasca iar la final Ilfovul sa dea o campioana care sa reuseasca macar ceea ce am reusit noi sezonul trecut la zonalul de la Constanta”

Accesari: 655
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics