Juniorii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov au incheiat cu bine “saptamana altfel”


“Saptamana altfel”, program ce se desfasoara in scoli, pentru juniorii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov a fost una maraton, cu meciuri de campionat din doua in doua zile. Cu multi dintre copii implicati in programul scolar, doar lotul numeros al grupei a permis antrenorului Razvan Ardeleanu sa faca fata situatiei, ba mai mult, sa obtina si rezultate care sa-i consolideze pozitia de lider in campionatul A.J.F. Ilfov in care evolueaza.

P4040474
In prima partida, duminica 5 aprilie, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov a intalnit C.S. Clinceni, echipa de care, prin golurile inscrise de Ardeleanu (2), Gradinaru, Alexe si Turcu a dispus cu 5-0.
Marti, 7 aprilie, pentru intalnirea cu Viitorul, juniorii snagoveni s-au deplasat la Dragomiresti. Si aici Ardeleanu si Gradinaru au inscris aducand victoria cu 2-0.
Joi, 9 aprilie, dupa un meci in care au dominat de la un capat la altul si au inscris de nu mai putin 7 ori prin Manea (3), Gradinaru, Alexe, Ardeleanu si Turcu, a fost randul celor de la A.C.S. Berceni sa se incline in fata juniorilor Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov.
Sambata, 11 aprilie, o noua partida, un meci greu de data aceasta, juniorii snagoveni jucand contra C.S.O. Bragadiru, echipa ce cu o etapa inainte invinsese ocupanta locului doi in clasament, A.S. Glina. Contrar asteptarilor insa, nu adversarii au pus probleme echipei antrenata de Razvan Ardeleanu, ci oboseala acumulata si, in special, dimensiunile foarte reduse ale terenului, dimensiuni care au dus la un joc incalcit, pe contre, cu doar rare momente clare. Chiar si in aceste conditii A.R.D.-istii au reusit sa puna permanent presiune pe adversar si sa-si adjudece victoria cu 3-0 prin golurile inscrise de Topor, Alexe si Ardeleanu.
O saptamana grea la finalul careia juniorii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov acumuleaza 23 de victorii din tot atatea partide disputate, 63 de puncte (maxim posibil) si un golaveraj de 121 goluri inscrise si doar 8 primite, golaveraj ce arata ca, in acest moment, snagovenii au cel mai bun atac si cea mai buna aparare din campionat.
O saptamana cu rezultate care, coroborate cu infrangerea Chiajnei la Dragomiresti si a Glinei la Bragadiru, fac ca diferenta fata de urmaritoare sa fie acum de 17 puncte si dau mari sperante ca nu peste mult timp, in conditiile in care ar obine cel putin cinci victorii in urmatoarele opt meciuri, printre viitoarele adversare enumerandu-se insa si principalele contracandidate, Voluntari, Glina si Chiajna, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov are mari sanse sa castige campionatul.
Dupa intalnirea cu Bragadiru, Seby Ardeleanu spunea: “ma bucur ca eu si colegii mei am reusit ca pana acum sa respectam indicatiile antrenorului, sa ramanem conectati la joc, sa fim realisti, doar asa putem obtine victoriile pe care cu totii le dorim. Am avut multi adversari puternici atat fizic cat si ca valoare si cu siguranta ne mai asteapta multe meciuri dificile. Mi-ar placea tare mult sa reusim performanta de a termina campionatul fara infrangere.” iar tatal lui, antrenorul Razvan Ardeleanu declara: “A fost o saptamana in care copiii m-au ascultat sfinteste si asta s-a vazut in rezultatele obtinute: patru victorii din dot atatea meciuri iar rezultatele contracandidatelor ne permit sa incepem sa speram. Doresc ca si in continuare, impreuna cu cei mici sa ne concentram si sa incercam sa reusim sa avem permanent evolutii bune care in final sa duca la obtinerea titlului de campioni. Ar fi o performanta avand in vedere ca de la infiintarea scolii au trecut doar trei ani iar pentru mine ar fi o placere aparte ca dupa reusitele pe care le-am avut pe vremea cand antrenam F.C. snagov, dupa cele obtinute in anii anteriori cu scoala mea, sa demenstrez inca o data ca la Snagov se poate juca fotbal adevarat, de calitate, ca putem obtine rezultate. Vom ramane insa modesti, vom munci si… va veni si vremea sa ne bucuram. Viitorul arata bine. Pana atunci, marti (astazi) intalnim A.S. Glina, joi Scoala de Fotbal Eugen Nae iar duminica viitoare, A.S. Ciorogarla deci ne asteapta o noua saptamana de foc. Bafta copiii mei! Forza A.R.D.!”

Actualizare: Meciul cu A.S. Glina, unul in care oaspetii au intrat in teren avand in componenta numai copii super dotati din punct de vedere fizic aratand de parca ar fi avut 13-14 ani, s-a incheiat la egalitate, 0-0. Pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov pe care in acest moment o despart 15 puncte de locul doi si 17 fata de cea de a treia clasata, un egal cat o victorie!

Accesari: 833
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics