Juniorii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov isi consolideaza pozitia de lider al clasamentului A.J.F. Ilfov


Duminica trecuta, juniorii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov s-au deplasat la Afumati. Dupa ce in primele minute ale partidei, gazdele, fotbalistii clubului sportiv din localitate au incercat sa furnizeze surpriza etapei invingand liderul campionatlui, lucru simtit din plin pe pielea micilor snagoveni, incet, incet, jocul s-a mutat complet din zona centrala a terenului in terenul celor din Afumati si, cum era de asteptat, golul n-a intarziat sa apara: Stefan in urma unui contraatac reuseste sa deschida scorul. La 1-0 pentru A.R.D. elanul gazdelor din debutul jocului s-a atenuat simtitor iar pana la pauza doar ratarile lui Manea si Gradinaru au facut ca scorul sa nu ia proportii.
Partea a doua a intalnirii s-a desfasurat in mare masura, ca si prima, in terenul gazdelor, linia de fund a juniorilor A.R.D., Ardeleanu, Alexe, Hertzug, instalandu-se confortabil la centrul terenului, iar atacul facandu-si asa cum ne-a obisnuit treaba si inscriind in poarta adversa: Stefan a reusit dubla, Gradinaru de asemenea.
Desi un meci deloc usor, o noua victorie in fata unui adversar din topul clasamentului, o noua etapa incheiata prin consolidarea pozitiei de lider a juniorilor E ai Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov in campionatul A.J.F. Ilfov.

Accesari: 695
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics