Juniorii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov isi continua parcursul bun in campionatele A.J.F. Ilfov


Etapa trecuta, juniorii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov au avut de disputat doua meciuri nu tocmai usoare, in compania celor de la C.S. Otopeni, ambele incheiate cu victorii.

20151004_100519
In urma unei partide in care gazdele, cei din Otopeni au avut o singura faza de poarta, faza din care au si inscris unicul lor gol iar snagovenii s-au intrecut in ratari, juniorii A.R.D. au obtinut victoria cu 3-1 in urma golurilor marcate de Ilie Raul, Gradinaru si Turcu. O victorie ce consolideaza pozitia a doua in clasament, departajarea de primul loc facand-o golaverajul.
Juniorii D au avut parte de un meci extrem de disputat, cu o evolutie ciudata, dar pe care au reusit sa-l controleze in totalitate. Dupa ce au condus cu 2-0 prin dubla reusita de Vlad, la o greseala a cuplului Alexe – Trancan, otopenarii au redus difereanta inscriind pe langa Nitu iesit in intampinare, reusint totodata sa echilibreze jocul, ba chiar sa puna presiune pe apararea snagoveana. Prima repriza s-a incheiat cu scorul de 2-1 pentru A.R.D.

20151004_112945
Dupa pauza in care copiii antrenorului Ardeleanu au intrat impreuna cu acesta la cabine, in repriza a doua, jocul a suferit modificari majore, mutandu-se complet in jumatatea de teren a celor din Otopeni, si dupa ce Stefan, Manea si Jipa au ratat din pozitii bune, Seby Ardeleanu a majorat scorul la 3-1 inscriind din penalty, lovitura de pedeapsa obtinuta tot de el, fiind faultat in careu in urma unui dribling prelungit. Au urmat golurile lui Constantin si al lui Vlad, goluri ce au consfintit rezultatul final, 5-1 pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov, echipa neinvinsa pana acum in campionat, clasata cum era si normal, pe prima pozitie.

Accesari: 568
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics