Pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov etapa trecuta a campionatelor A.M.F.B. in care evolueaza grupele sale a fost una in aceeasi linie de pana acum, buna spre foarte buna.

  • Grupa 2003 a jucat in deplasare la F.C. Rusanu si desi avand in fata un adversar foarte bun a reusit sa conduca ostilitatile pana in ultimele minute cand, dupa ratarile incredibile ale lui Jipa, Galbinoiu si Vlad, conducea cu scorul de doar 1-0 printr-un gol inscris de acesta din urma. Cu numai un minut inante de final insa, in urma singurei lovituri de colt de care au beneficiat si in urma unui fault in atac la portarul snagovenilor, Nitu, gazdele au reusit egalarea. Scor final, 1-1.
  • Jocul grupei 2005 contra celor de la C.S. Dinamo a fost amanat deoarece organizatorii nu au reusit sa monteze balonul in termenul stabilit pentru disputarea etapei.
  • Cei mai mici dintre A.R.D.-isti, piticii de la 2007 au reusit, din pacate, sa confirme faptul ca, la aceasta varsta, constanta evolutiilor nu este cel mai bun prieten al copiilor si nu scorul care datorita golului marcat de Jianu a fost de 2-1 pentru A.S.C. Campion, ci evolutia jucatorilor.

Razvan Ardeleanu: “In mare, sunt multumit de evolutia copiilor. Pacat ca cei mici nu sunt constanti in evolutii insa la varsta lor, este oarecum normal. La cei mari, 2003, faptul ca reusesc sa-si creeze multe actiuni din care incearca sa inscrie nu poate decat sa ma bucure, aceasta demonstreaza ca suntem o echipa care joaca fotbal, care vrea sa inscrie, chiar daca uneori tocmai aceasta dorinta de a marca din orice pozitie duce la ratari incredibile. Asta e, crestem si cu siguranta, odata cu varsta copiii vor invata sa-si gestioneze trairile in teren.”