Centrul De Preventie Si Recuperare Cardiovasculara CardioRec Corbeanca
Astazi, la Corbeanca, in cadrul Centrului De Preventie Si Recuperare Cardiovasculara CardioRec din localitate, toti copiii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, nu mai putin de 50 la numar, au avut ocazia sa demonstreze cat de “inimosi” sunt ei. Si au demonstrat! Cu exceptia celor 6 absenti (motivat) si a trei copii care vor reveni la control dupa cantonamentul montan, la final, dupa testele de rigoare, doamna doctor cardiolog Clara Alexandrescu careia ii multumim pe aceasta cale, s-a aratat a fi placut surprinsa de situatia inimilor micilor fotbalisti. Despre inima coordonatorului sportiv al scolii, Razvan Ardeleanu, cu exceptia faptului ca e atat de mare incat in ea incap toate inimioarele pe care azi le-a dus la control si nu numai, nu am aflat prea multe, doamna doctor nu a vrut sa declare nimic.

Despre Centrul De Preventie Si Recuperare Cardiovasculara CardioRec Corbeanca si despre doamna doctor Clara Alexandrescu, ne spune Antena 1 in filmuletul de mai jos.

Recuperare cu Mircea Albulescu

Mircea Albulescu este gata sa se intoarca la teatru, dupa perioada de recuperare cardiovasculara efectuata la Centrul De Preventie Si Recuperare Cardiovasculara CardioRec Corbeanca

Posted by Cardiorec – Centrul De Recuperare Cardiovasculara on 18 Decembrie 2014