La juniori D, A.R.D. Snagov – Unirea Tarlungeni: 7-0


Duminica trecuta, grupa 2004-2005, juniorii D ai Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov au jucat acasa, pe sinteticul din Snagov, cu Unirea Tarlungeni, adversar ce spera ca va avea sanse sa paraseasca subsolul clasamentului. Din pacate pentru ei insa, socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ, juniorii snagoveni, liderul actual al seriei a II-a a campionatului ilfovean practicand un joc ce le-a anulat orice vise, dupa numai 5-10 minute, conduceau deja ostilitatile in teren iar dupa ce seria golurilor a fost deschisa de Gradinaru, pana la pauza, Galbinoiu si Iordache dusesera deja scorul la 3-0. In partea a doua a intalnirii, dupa numeroase schimbari in randul A.R.D.-istilor, prin reusitele lui Stefan, dupa o serie de ratari, din nou Galbinoiu, din nou Iordache si Ardeleanu care cu un sut din actiune trimite balonul fix la vinclul portii oaspetilor si ajunge astfel la cota 10, majoreaza scorul la un categoric 7-0.

“Un joc bun reusit de ai nostri, clar, cu o constructie remarcabila, cu multe ratari dar si cu multe goluri. Ma bucur ca ne mentinem media de goluri pe meci. Victoria aceasta ne consolideaza pozitia de lider. In continuare ne asteapta doua meciuri dificile, cu vecinii din Peris, Scoala Eugen Nae si cu Metalul Resita, echipa ce-si desfasoara activitatea in aceeasi baza sportiva cu noi. Am vazut cele doua echipe jucand si daca vrem sa ne pastram pozitia in clasament trebuie sa tratam ambele partide in modul cel mai serios. Vom merge la Peris sa jucam la victorie iar in meciul cu Resita vom face tot posibilul sa demonstram ca rezultatele obtinute in ultimii patru ani nu au fost deloc intamplatoare.” a declarat Razvan Ardeleanu.

Accesari: 856
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics