La juniori D, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov se apropie de atingerea obiectivului, juniorii E mai au inca sanse


Debut cu dreptul in returul campionatelor A.J.F. Ilfov pentru juniorii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov. Acestia au reusit sa se impuna in dubla cu C.S. Otopeni cu 2-0 la juniori E si respectiv 3-0 la juniori D.

In cazul juniorilor E, pe tot parcursul partidei, jocul a fost la indemana snagovenilor care, cu o evolutie foarte buna, au reusit un frumos 2-0, o victorie confortabila ce ii mentine in cursa spre obiectivul propus, calificarea in play-off.
Golurile au venit amandoua in prima repriza, in urma unui joc echilibrat in care oaspetii abia au reusit sa impiedice ca acestea sa fie mai multe, din partea lui Topor la un corner executat de Turcu si a lui Ilie la o nesincronizare a apararii adverse. Dupa pauza, portarul oaspetilor a facut in continuare minuni in poarta, Turcu, Ilie, Gradinaru care a irosit si o lovitura de pedeapsa, si Andrei, nereusind majorarea avantajului.


mar-2016-otopeni
Juniorii D au avut in C.S. Otopeni un adversar care si-a vandut scump pielea. Desi la inceput au parut putin surprinsi de jocul indraznet al oaspetilor, treptat, juniorii A.R.D.-isti au reusit sa puna stapanire pe terenul advers, locul unde de fapt, s-a desfasurat cea mai mare parte a intalnirii, cei din Otopeni ajungand in careul snagovenilor doar in primele 10 minute.
In prima repriza, dupa cateva ratari ale lui Jipa, Stefan si Vlad, in minutul 29, acesta din urma, dupa un dribling prelungit reuseste sa inscrie si-si duce echipa in avantaj. La pauza, 1-0 pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov.
Cum pentru snagoveni de multe ori pauza s-a dovedit a aduce alta atitudine si implicit alt joc in partea a doua a intalnirilor, si de data aceasta aceasta s-a intamplat tot asa. Cu un joc schimbat radical, nemaiacordand oaspetilor nici cea mai mica sansa, punand o presiune constanta pe acestia, elevii antrenorului Ardeleanu au reusit sa incline definitiv balanta in favoarea lor. Golurile lui Stefan al carui sut de pe partea stanga a fost respins de aparatorii adversi exact in poarta lor, si cel al lui Alexe care cu un balon expediat la coltul lung a inchis tabela la 3-0, au concretizat o victorie care face ca matematic, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov sa fie deja calificata in play-off. Concordia Chiajna, Academiile Voluntari si Clinceni sunt si ele calificate matematic, insa in principiu, diferenta de puncte nu mai poate fi recuperata in cele patru etape ramase.

Privind meciurile juniorilor din etapa trecuta, Razvan Ardeleanu, antrenor si coordonator sportiv al Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, a declarat: “Ma bucur ca matematic suntem calificati in play-off. Juniorii D au inteles ca trebuie sa-si schimbe atitudinea daca vor sa ne atingem obiectivul si dupa pauza, aceasta s-a vazut si in joc si pe tabela. Ma bucur ca reusim sa ne pastram statutul dobandit in anii trecuti. La juniori D ne stim deja adversarii. Nu va fi usor dar nici imposibil. Noi ne vom juca sansa fara niciun fel de presiune, obiectivul nostru, calificarea in play-off fiind deja atins. Vom incerca o clasare cat mai buna, si cine stie, poate ne vedem la zonal. Juniorii E, sunt si ei in carti. Mai sunt sase etape, deci in joc mai sunt 18 puncte. Diferenta fata de locul trei este de 13 puncte. Trebuie sa ne regasim, sa marcam in situatiile pe care ni le cream, sa nu mai ratam atat de usor ca pana acum pentru ca ne asteapta intalniri directe cu urmaritoarele noastre asta ar putea sa ne coste. Am increderea in copiii mei, sunt convins ca vor face tot posibilul sa aunga in elita judetului”.

Accesari: 592
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics