La multi ani fericiti, copii!


Din descrierea Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov: “Scoala de Fotbal ARD Snagov a luat fiinta la inceputul lui 2013 cu scopul de a atrage cele mai promitatoare talente fotbalistice din jurul Bucurestiului, copii nascuti cel putin in 2003, si sa le ofere sansa de a creste, a se antrena si a juca intr-o maniera profesionista.”

In prezent, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov numara in grupele sale cca. 60 de copii si numarul acestora este in continua crestere.

Razvan Ardeleanu: “Avem niste copii minunati. Mare parte din ei sunt adevarate talente. E adevarat, uneori ii cert, ma rastesc la ei, ii mai si sanctionez… Dar ii iubesc. Ii iubesc pe toti si ii iubesc mult! Noi, in general in cadrul scolii, tot ceea ce facem facem pentru copiii nostri. Muncim mult cu totii insa impreuna am reusit sa facem ca Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov sa devina ceea ce aste astazi, un adversar redutabil pentru orice alta echipa. Astazi, de Ziua Copilului, ii imbratisam pe toti cu drag si le uram cel mai sincer LA MULTI ANI FERICITI, COPII! SA FITI SANATOSI, SA VA BUCURATI SI SA NE BUCURATI IN CONTINUARE DE VIATA!

Accesari: 519
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics