La Peris, lectie de fotbal, juniorii A.R.D. pe pozitii de play-off


In ultimele doua saptamani, copiii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov au disputat partide la toate nivelele:
Copiii grupei 2006, s-ar parea ca nu pot tine pasul decat o repriza, in partea a doua a jocului cadand destul de usor. Asa s-a intamplat si in meciul cu F.C. Juniorul, si in meciul cu Sparta. Dupa ce s-au aflat la egalitate sau chiar au condus, in repriza a doua au cedat, in final vazandu-se invinsi cu 5-1 si respectiv 4-1.
Grupa 2007 a disputat doar o partida, cu Sparta Bucuresti. Un meci in care desi au aratat o oarecare crestere in joc ceea ce da sperante, cel putin pentru viitor, au pierdut cu 4-2.
In campionatele A.J.F. Ilfov. in primele etape ale returului, grupele de juniori ale Solii de Fotbal A.R.D. Snagov au avut meciuri dificile. Juniorii D au trecut dupa, probabil, cel mai slab meci al lor din aceasta editie, de F.C. Balotesti pe care au invins-o cu 1-0, iar juniorii E, dupa ce au dispus tot cu 1-0 de ocupanta locului trei, echipa aflata la trei puncte de ei, C.S. Tunari, weekend-ul trecut au administrat un categoric 3-0 celor de la Eugen Nae si un indiscutabil 5-0 celor de la F.C. Balotesti.
Razvan Ardeleanu: “Doua saptamani grele si diferite. La Bucuresti 2006 si 2007 inca nu-si gasesc ritmul. Joaca o repriza dupa care cad inexplicabil si pierd meciul. La Ilfov, desi grupele de juniori asteptau vacanta, s-a decis sa se joace in continuare, doua sau trei etape din retur, lucru benefic deoarece continuitatea si-a spus cuvantul in evolutia copiilor. Ma bucur ca am reusit sa remontam copiii si sa obtinem in continuare rezultate favorabile. Echipele noastre de juniori se afla pe pozitii care ne indreptatesc sa speram ca ne vom atinge obiectivul, cel putin o echipa in play-off sau, de ce nu, ambele!”

Accesari: 596
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics