Mandri de voi, juniorii D ai Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov!


Joi, dupa-amiaza, s-a incheiat etapa zonala F.R.F. a juniorilor D.
Dupa ce in prima zi a turneului Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov a debutat surprinzator de ezitant terminand la egalitate, 2-2 cu C.S.S. Giurgiu iar apoi, la numai patru ore distanta a invins pe A.F.C. Unirea Slobozia cu 3-0, datorita celor patru puncte obtiute si urmare a remizei 0-0 dintre C.S.S. Giurgiu si A.F.C. Unirea Slobozia, snagovenii s-au calificat in finala, performanta ce a depasit-o pe cea din sezonul 2014-2015 cand, la Constanta, in semifinale, au fost eliminati de Academia lui Giga Hagi.

In finala, A.R.D.-isti au intalnit castigatoarea grupei B, Atletico de Madrid Bucuresti, echipa ce-si depasise net adversarele: 4-0 cu Dunarea Calarasi si tot 4-0 cu Academia Farul Constanta. In aceeasi grupa B, partida dintre Farul Constanta si Dunarea Calarasi s-a incheiat cu victoria constantenilor cu 3-0.
Desi pornea ca net favorita si se parea ca A.R.D.-istii nu ii vor pune mari probleme, Atletico de Madrid a avut surpriza sa intalneasca o echipa extrem de determinata, cu un stil propriu, exact, cu un joc deosebit de frumos.

Astfel, dupa o prima parte a intalnirii in care nu au avut decat cateva ocazii la poarta snagovenilor, bucurestenii au reusit sa inscrie abia in ultimul minut al primei reprize cand au primit gratuit o lovitura libera in apropierea careului A.R.D.-ist, lovitura transformata in gol printr-o executie scurta, pe langa zid, catre un atacant al carui fault grosolan in atac a fost invizibil pentru arbitrul din zona.
Repriza a doua s-a desfasurat in aceeasi nota de meci aprig disputat si, doar ratarile din final ale lui Manea si Pestisor au facut ca soarta meciului sa nu fie cu totul alta. Iar cum in fotbal de multe ori ocaziile se razbuna, cei care au reusit sa puncteze din nou au fost tot bucurestenii. Scor final: 2-0 pentru Atletico de Madrid.
Un meci frumos, o adevarata finala, in care s-au intalnit cele mai bune echipe ale zonalului.

La aceasta editie a competitiei, lotul de juniori D 2004-2005 al Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov a fost alcatuit din urmatorii jucatori: Robert Ion, Sebastian Ardeleanu, Raul Ilie, Darius Alexe, George Gradinaru, Alexandru Manea, Mario Pestisor, Narcis Iordache, Cosmin Galbinoiu, Claudiu Stefan, Florin Ionita, Mario Baicu, Antonio Leanca, Cristian Topor, Alexandru Turcu.
Clasamentul final neoficial al zonei a treia a campionatului national de juniori U13 editia 2016-2017 arata astfel:

 1. Atletico de Madrid Bucuresti
 2. Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov
 3. Academia Farul Constanta
 4. C.S.S. Giurgiu
 5. A.F.C. Unirea Slobozia
 6. A.F.C. Dunărea 2005 Călăraşi


Razvan Ardeleanu: “Una peste alta, ii felicit pe copiii nostri pentru evolutia lor la acest zonal. Ne-am depasit performanta din trecut si acest lucru nu poate decat sa ma bucure. Am reusit sa demonstram de ce am castigat campionatul. Referitor la finala, Atletico este o echipa puternica. Am reusit sa le punem probeme, sa-i punem in dificultate tot meciul si raman la parerea mea, la golul din prima repriza au beneficiat de sprijinul arbitrilor, Manea a fost clar faultat de atacant. Daca nu luau acel gol, in repriza a doua, poate moralul jucatorilor mei era cu totul altul. Au fost si ratarile… Asta e… Aplaud evolutia copiilor, am reusit sa fim printre primele 16 echipe de juniori la aceasta varsta din Romania si acest lucru nu poate decat sa ma bucure.”

Accesari: 992
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
 • Ai ceva de spus?
  Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
  Loading...website statistics