Maraton de meciuri amicale pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov


Pentru toate grupele Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, saptamana trecuta a fost una deosebit de grea, cu multe antrenamente dar si cu multe meciuri amicale, totul cu scopul definitivarii unor formule de joc cat mai competitive pentru returul campionatelor in care activeaza.

10422265_10200358442560180_7474477178619082715_n
Astfel, grupa 2003-2004 a jucat nu mai putin de patru meciuri.
Daca joi copiii nascuti in 2004 au invins cu 8-1 pe Dinamo Noua Generatie, duminica, pe terenul din Berceni, grupa 2003-2004 a avut parte de un maraton fotbalistic: trei partide formate din cate doua reprize a cate 25 de minute fiecare, disputate una dupa alta.
In primul meci, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov s-a impus cu 4-0 in fata celor de la A.S. Joca Bonito. In cel de al doilea meci, invinsa a fost A.C.S. Berceni cu scorul de 5-0. Ultima partida in care deja oboseala micilor jucatori snagoveni devenise vizibila, acestia au cedat cu 1-8 in fata celor de la Juventus Bucuresti.
Tot saptamana trecuta, grupa 2005-2006 a intalnit pe rand echipe precum Steaua Bucuresti pe care, miercuri, la capatul unei partide cu patru reprize a cate 20 de minute fiecare, a invins-o cu scorul de 6-5. Joi, grupa 2005 a invins cu 5-1 pe Dinamo Noua Generatie, iar grupa 2006 a castigat in fata aceleiasi Dinamo Noua Generatie cu 3-2. Sambata, dupa o partida extrem de disputata timp de trei reprize, a fost randul Scolii de Fotbal Danilescu sa cedeze in fata Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, scor final 6-5 pentru snagoveni.
Grupa 2006 a fost singura grupa care “s-a odihnit” insa nici aceasta n-a scapat deoarece miercuri o asteapta intalnirea amicala cu Pro Team Bucuresti.
“O campanie intensa de amicale la finalul careia am putut trage cateva concluzii. Putem spune ca scopul cantonamentului a fost atins. Copiii se pare ca au dobandit capacitatea de a juca meciuri intregi la capacitate maxima. Rezultatele meciurilor sunt multumitoare insa nu ne vom imbata cu apa rece, in campionate miza este cu totul alta, competitiile sunt foarte disputate. Jocul copiilor ne demonstraza ca munca noastra incepe de dea roade, acestia formandu-si o idee clara privind ceea ce au de facut in teren iar aceasta ne multumeste cel mai mult pe noi toti cei implicati in aceasta scoala de fotbal. Avem sperante ca, la finalul campionatelor A.M.F.Bucuresti si A.J.F.Ilfov, obiectivele propuse pot fi atinse.” a declarat Razvan Ardeleanu, coordonatorul Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov.

Accesari: 892
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics