Meciul Metalul Resita – Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov, un derby local cu prelungiri


Disputat in urma cu doua zile, meciul dintre grupele de juniori D – 2004 dintre Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov si Metalul Resita terminat cu scorul de 1-0 in favoarea echipei condusa de Razvan Ardeleanu, se pare ca s-a incheiat doar pe terenul de joc, in afara acestuia el continuand. Astazi, dupa un meci jucat in Bucuresti, in timp ce se aflau in compania unei alte grupe de copii a scolii, intr-un fast food, atat Razvan Ardeleanu cat si fiul sau Sebastian, au fost agresati verbal de tatal unuia din jucatorii de la Metalul, acesta adresandu-le amandurora fel de fel de amenintari, urmare a faptului ca, in opinia lui, in timpul meciului de vineri, copilul sau a fost lovit de unul din jucatorii scolii A.R.D. Desi tatal copilului sustine ca ulterior fiul sau a fost spitalizat, poate ar fi de mentionat ca in urma contactului dintre jucatori la care respectivul parinte a facut referire, niciunul din cei doi arbitri ai intalnirii nu a dictat niciun fel de sanctiune.

In urma evenimentului, Razvan Ardeleanu a declarat: “Sunt total blocat. Nu numai eu ci si cei cativa parinti ai copiilor cu care eram. Increc sa reproduc cuvintele domnului: “Alaltaieri, la meci, baiatul meu a fost lovit si acum e in spital! O sa am eu grija, si de tine si de copilul tau! O sa va rup picioarele!” Personal, ii inteleg supararea domnului, pe numele sau Valentin Anton insa consider ca acest comportament nu face decat rau unui club sportiv aruncand cu noroi asupra muncii unor oameni, asupra realizarilor acestora. Copilul dumnealui este mai mic decat cei din grupa pentru care a jucat vineri iar pentru asta, pentru ca l-au trimis in teren la o grupa cu doi ani mai mare expunandu-l astfel la contacte care ii pot afecta sanatatea, integritatea corporala, eu consider ca vinovatii ar trebui cautati in alta parte, poate la clubul lor, si de ce nu, o parte de responsabilitate revine si parintilor care accepta astfel de lucruri… Din cate imi amintesc, contactul cu Manea (nr. 11) nu numai ca nu a fost sanctionat de arbitri, dar nu a fost nici mentionat in foaia de incidente de natura medicala incheiata dupa meci de asistanta prezenta la joc care, daca era cazul, putea si chiar avea obligatia sa ceara interventia ambulantei sau deplasarea la spital. Domnul care ne-a amenintat pe mine si pe fiul meu era insotit de inca o persoana si din pacate nu a tinut cont nici de parintii copiilor alaturi de care eram, nici de clientii localului, nici macar de faptul ca eram insotit de niste copii. Pentru toate cele de mai sus, pentru ca aceste lucruri sa nu se mai repete, ma vad indreptatit sa depun o plangere la politie.”

Accesari: 1,228
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics