Meciuri grele pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov, rezultate oarecum conform asteptarilor


Desi etapa din weekend-ul trecut a adus Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov adversare deosebit de puternice, formatii de renume, rezultatele obtinute au fost, daca nu tocmai satisfacatoare, unele care au aratat unde si ce, poate, ar trebui imbunatatit in jocul micilor fotbalisti snagoveni.
In campionatul A.M.F.B., dupa un meci frumos, cu multe faze de exceptie, in care copii au avut evolutie tehnice incantatoare, chiar daca a cedat foarte greu, grupa 2006 a trebuit sa se recunoasca invinsa de Acedemia Voluntari. La un moment dat, prin reusitele lui Iancu din doua lovituri libere executate superb, scorul era egal, 2-2. Din pacate insa, Academia Voluntari a mai inscris de doua ori iar golul lui Turcu nu a reusit decat sa reduca din handicap, scor final: 4-3 pentru Voluntari.
Tot la A.M.F.B., piticii de la 2007, incepatorii cum ar veni, ca urmare a imposibilitatii de a participa in seria a III-a datorita oreleor de desfasurare a partidelor, au debutat in seria a I-a in compania unei formatii care nu mai are nevoie de nicio prezentare: F.C.S.B. si, cum era oarecum de asteptat, au reusit sa reziste onorabil doar in prima repriza cand, chiar au avut si cateva ocazii de a marca. La final scorul a fost de 8-0 pentru bucuresteni, un scor, s-ar putea spune, nu tocmai rau pentru A.R.D. avand in vedere ca cei de la F.C.S.B. au inscris si 27 de goluri intr-o partida, un scor care insa, arata cat de mult mai este de munca atat pentru copii, dar si pentru antrenori si pentru… parinti pentru ca echipa sa poata face fata competitiei.
In campionatul A.J.F. Ilfov in care evolueaza juniorii E snagoveni, etapa le-a adus in fata acestora o formatie cu pretentii, liderul seriei, Academia Voluntari. Un meci in care desi au fost foarte aproape de un rezultat bun, sutul in bara al lui Gradinaru, respingerea in extremis a balonului expediat la vinclu de Alexandru Stefan, si greselile individuale din aparare au fost suficiente pentru ca micii A.R.D.-isti sa se vada invinsi la limita, scor final, 2-1 pentru Voluntari.
Daca etapa trecuta rezultatele celor mai mici puteau fi si mai bune, cei mari, juniorii D, asa cum era de asteptat, si-au continuat parcursul bun, de data aceasta in compania C.S. Afumati, echipa ce nu a rezistat fara sa primeasca gol decat primele 15 minute, si asta pe fondul unui inceput de joc foarte relaxat in care snagovenii se vedeau deja invingatori. Cum insa acestia au pe banca un antrenor care nu accepta un astfel de comportament, la indemnurile acestuia, jocul a capatat o alta infatisare si, cum era si normal, golurile au inceput sa curga: dupa cele doua reusite de pana la pauza prin Vlad la un corner bine executat de Alexe si Jipa la o pasa geniala in adancime a lui Ardeleanu, dar in special dupa discutiile purtate cu jucatorii inclusiv rezervele in pauza, snagovenii nemaiacordand nicio sansa adversarului in repriza a doua cand Vlad de doua ori si Alexe au dus scorul final la 5-0 in favoarea Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, scor ce putea fi si mai mare daca Jipa si Trancan de doua ori nu greseau de putin tinta din pozitii extrem de favorabile.

20151025_100440
Razvan Ardeleanu: “Am facut fata cu greu celor doua confruntari cu Academia Voluntari. Am aratat insa ca nu suntem departe de ei si, daca eram un pic mai curajosi, poate reuseam chiar sa-i invingem. N-a fost sa fie… La cei mici Steaua ne-a aratat ce gresim. Avem insa sperante ca vom reusi sa construim o echipa asa cum ne dorim. Juniorii D au aratat cine este liderul campionatului, chiar daca Academia Voluntari ne sufla in ceafa. 5-0 cu Afumati demonstreaza ca ne meritam din plin pozitia in clasament. Din pacate, rezultatul a fost umbrit de niste intamplari uluitoare din punctul meu de vedere. Se pare ca unii oameni chiar nu gandesc atunci cand vorbesc. Cum poti sa spui: “Eu mi-am adus copilul aici ca sa joace! Sunt multumit ca se antreneaza foarte bine dar nu joaca atat cat imi doresc eu, de exemplu, in meciul cu Corbeanca a jucat doar 10 minute…”? Si asta in contextul in care copilul respectiv jucase in acel meci o repriza intreaga, repriza in care eu nu facusem schimbari, si inca 10-15 minute din cele 30 ale reprizei a doua si spun asta nu ca o justificare ci doar ca sa arat pana unde poate merge lipsa de respect fata de… daca nu de antrenor, macar fata de munca acestuia cu copiii. Mie unul mi se pare incredibil. In fine, am mai capatat putina experienta… Ma bucur ca ne pastram locurile care ne duc in play-off. Suntem insa realisti, mai e mult pana departe, mai avem returul…”

Accesari: 720
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics