Meciuri grele, rezultate si mai bune si mai putin bune, arbitri… asemenea!


La jumatatea si la finalul saptamanii trecute, grupele Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov au sustinut meciurile din campionatele in care activeaza iar rezultatele, desi unele negative din punct de vedere al scorului, per ansamblu, au relevat exact ceea ce s-a intamplat pe terenurile de joc.

Astfel, miercuri, grupa de juniori C – 2003-2004 a castigat intermediara cu Juniors Berceni cu 2-0 prin golurile marcate de Niculae Ionita si de mezinul Topor dar in week-end, a pierdut in deplasare la Voluntari, la limita, 1-0 pentru gazde. De mentionat ca si in aceasta partida snagovenii au reusit sa inscrie un gol perfect valabil prin Ardeleanu insa, desi tusierul pornise cu fanionul jos spre centrul terenului, arbitrul de centru l-a anulat pe motiv de offside la Stefan in pofida faptului ca acesta nu schitase niciun gest care sa influenteze jocul.

Jucand in deplasare la Buftea, la finalul unui meci in care au ratat nepermis de mult in special prin Gradinaru si Cristian si au marcat o singura data prin Cristian Ionut, juniorii grupei 2005 au pierdut la limita, 2-1 pentru gazde.

Tot in cardul intermediarei, joi, in deplasare la Cernica, grupa 2007, desi a practicat un joc, putem spune, foarte bun, probabil si pe fondul faptului ca mare parte din jucatori sunt nascuti in 2008, s-a vazut si ea invinsa primind trei goluri in ultimele 5 minute ale intalnirii, scor final, 3-0 pentru gazde. In week-end insa, micutii A.R.D.-isti au castigat clar partida jucata acasa cu A.S. Codri Vlasiei, scor 9-0 prin golurile marcate de Cojocaru (4), Nistor, Solcan, Bugean si Jianu (2).

Jucand in compania liderului C.S.S. Ilfov, pe terenul acestuia, prichindeii de la 2008, ca urmare, atat a unei evolutii deosebit de bune a echipei dar si datorita unor interventii extrem de reusite ale portarului Gheorghe, au reusit sa pastreze rezultatul egal, o-o, pana la fluierul final al arbitrului.

Sc. F. A.R.D. SnagovRazvan Ardeleanu: “Meciuri grele pentru copiii nostri, rezultate unele mai bune, unele, mai putin satisfacatoare, pacat ca nu toate in conformitate cu realitatea din teren. La toate grupele am ratat imens de mult si din pacate, ghinionul si-a spus si el cuvantul. Ca sa nu mai vorbim de arbitrul de la juniorii C care printr-o decizie aberanta ne-a privat de una din satisfactiile noastre, rezultatele echitabile. Am fost usor defavorizati si de cateva absente, jucatori a caror lipsa s-a simtit, unul dintre acestia, Raul Ilie, accidentat… Suntem totusi un club, o scoala de fotbal care, desi mica, se lupta cu academii de fotbal de renume. Asta este, imi felicit copiii pentru felul cum au abordat meciurile, pentru felul in care, in general, au inteles sau incearca sa inteleaga acest fenomen, fotbalul de competitie.”

Accesari: 637
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics