Miercuri, 13 mai 2015, mare meci, mare: Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov, echipa deja campioana, intalneste lanterna rosie, Vointa Snagov!


Echipa de juniori a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, deja campioana campionatului A.J.F. Ilfov din punct de vedere matematic, se va deplasa miercuri, 13 mai 2015 la vecina din localitate, ocupanta ultimei pozitii din clasament, Vointa Snagov.

campioni
Meciul se anunta a fi unul al ambitiilor insa, daca zvonurile care circula sunt adevarate, s-ar parea ca antrenorul celor de la Vointa, omul care se ocupa de pregatirea lotului de juniori E al clubului, a decis sa refuze sa joace impotriva Scolii de Fotbal A.R.D., la meci urmand a se prezenta doar o parte din juniorii D ai clubului.
Razvan Ardeleanu, coordonatorul Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov si totodata antrenorul grupei de juniori E a scolii: “Pentru noi este o etapa de campionat normala, nu avem nicio ambitie, A.R.D. Snagov este deja campioana, nu mai avem ce sa dovedim. Daca zonurile se vor adeveri, pot spune ca in cei 12 ani de cariera nu am mai intalnit un antrenor de copii care sa refuze sa joace impotriva unei alte echipe formata din copii de aceeasi varsta. Noi vom face deplasarea cu o echipa formata din jucatori cu mai putine “jocuri in picioare” sau, poate, cu copii 2005-2006 care au drept de joc. Pe Ardeleanu, Manea, stefan, Alexe si pe multi altii incerc sa-i menajez pentru zonal, rezultatul intalnirii cu Vointa fiind unul mai putin interesant pentru noi. La acest nivel de varsta, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov pe care o coordonez si-a atins toate obiectivele propuse pentru acest an. Personal, urez bafta celor doua echipe si fie ca cel mai bun, cel care isi doreste mai mult victoria, sa castige!”

Accesari: 621
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics