Multumesc A.R.D. Snagov, bun gasit Academia Voluntari!


seby-voluntariDupa nu mai putin de sase ani petrecuti sub culorile Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, jucatorul cel mai reprezentativ al clubului, cel mai emblematic, dublu campion A.J.F. Ilfov 2015 si 2017 cu grupa 2004, actualul golgeter al grupei 2003 – juniori C A.J.F. Ilfov cu 19 goluri marcate desi postul pe care joaca de obicei este acela de fundas central si uneori mijlocas central, iata ca Sebastian Ardeleanu, capitanul grupei 2004 alege sa faca un pas spre un alt nivel. Astfel, desi era in atentia mai multor cluburi, acesta hotaraste ca de acum inainte sa joace pentru Academia Voluntari, echipa ce sa pare ca ii va deschide drumul spre marea performanta.
In meciul de debut, grupa de juniori C la care Seby ar urma sa joace, grupa ce pentru actualul sezon are ca obiectiv titlul de campioana A.M.F.B. iar apoi, pentru sezonul 2018-2019, castigarea campionatului A.J.F. Ilfov, s-a impus cu scorul de 3-1 in fata C.S.A. Steaua Bucuresti.

seby-voluntariSebastian Ardeleanu: “Las in urma cea mai frumoasa perioada a copilariei mele ca fotbalist, sase ani cu de toate, cu victorii, cu esecuri, cu turnee castigate, cu cantonamente si titluri de campion, las in urma o echipa fara de care, probabil, nu as fi ajuns la acest nivel. Pentru tot ce a fost, tin sa le multumesc fostilor colegi, fostului meu antrenor, tatalui meu, Razvan Ardeleanu de la care am invatat enorm de multe lucruri, cel care a contribuit atat de mult in formarea mea ca fotbalist. Impreuna am considerat ca a venit momentul sa incerc mai mult, sa fac un pas inainte si pentru asta am ales Academia Voluntari. Vreau sa fac performanta si desi la noua mea echipa am o concurenta solida dar totodata colegi care ma respecta, sunt convins ca noul meu antrenor, domnul Stoian, prin metodele sale moderne si printr-o comunicare corespunzatoare, imi va grabi integrarea in echipa. Pentru felul cum am fost primit, eu unul, le multumesc si le promit ca voi incerca sa dau tot ce pot pentru noua mea echipa unde deja incep sa ma simt aproape ca acasa. Voi incerca sa fac totul pentru indeplinitea obiectivului, un nou titlu de campion, de data acesta alaturi de Academia Voluntari.”

seby-voluntari seby-voluntari

seby-voluntariRazvan Ardeleanu: “Dupa Jianu si Nitu care au ales sa faca un pas in plus pe calea performantei, iata ca si Seby face acelasi lucru. Mi-a fost greu sa accept si asta nu numai pentru ca este fiul meu ci si pentru ceea ce reprezenta el pentru echipa. Cel mai vechi jucator al A.R.D.-ului langa care eu ca antrenor am trait enorm de multe. I-am dat insa acceptul pentru dorinta lui de a merge la o echipa unde concurenta este mult mai puternica si cum Academia Voluntari si-a manifestat dorinta de a-l avea, tinand cont, pe langa altele, si de faptul ca va avea alte posibilitati de afirmare dar avand in vedere si ca va fi antrenat de domnul Stoian a carei viziune privind fotbalul este una pe care eu o consider de viitor, am certitudinea ca Academia Voluntari va reprezenta urmatoarea “caramida” la temelia jucatorului Seby Ardeleanu. Astept de la Seby cel putin aceleasi rezultate pe care le-a avut cu noi, aceeasi implicare in joc, sunt convins ca desi ca profil este un jucator defensiv, in teren poate face diferenta.
Succes, Ardelene!”

Accesari: 641
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics