“Nebunul Snagovului” recidiveaza si castiga un nou titlu de campion, de data aceasta cu Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov!


Desi mare parte din activitate si-o desfasoara in exil, cu sprijinul primariei din localitate antrenandu-se la baza sportiva din Ciolpani, iata ca, dupa numai 25 de etape, deci cu 5 etape inainte de final, cu 24 de victorii si un singur meci egal pana in prezent, cu un atac care a marcat 137 de goluri si cu o aparare care a primit doar opt, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov reuseste, in acest moment cel putin matematic, sa castige campionatul A.J.F. Ilfov. In principiu lucrurile nu se mai pot schimba, cele 15 puncte care o despart de urmatoarea clasata, Concordia Chiajna asigurandu-i inca de pe acum titlul de campioana.

campioni
Dupa ce in meciul cu Glina Manea si Stefan s-au jucat efectiv cu fazele de gol, in urma remizei obtinute juniorii snagoveni au castigat doar un punct, un punct care insa, in clasament, tinea adversarul la 17 puncte de ei.
A urmat apoi intalnirea de la Peris cu Scoala de Fotbal Eugen Nae din localitate, o partida in care gazdele nu au reusit niciun moment sa puna in pericol apararea snagoveana, de partea cealalta insa, dupa ce la pauza scorul era egal, 0-0, in repriza a doua, Ardeleanu, Manea si Gradinaru, prin golurile marcate, au mai adus trei puncte extrem de utile in visteria echipei lor.
Deplasarea la Ciorogarla din etapa de duminica trecuta a fost pentru juniorii A.R.D. cireasa de pe tortul castigatoarei, recitalul de goluri reusit de Ardeleanu, Manea, Gradinaru, Stefan, Alexe, Topor sau Turcu ducand in final la un categoric 10-0, scor ce practic facea ca Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov sa se poata deja considera castigatoarea titlului.
Coordonatorul scolii, Razvan Ardeleanu: “Am reusit o performanta unica in istoria A.J.F. Ilfov: prima si singura scoala particulara care castiga lupta cu 15 echipe sustinute de primarii sau consilii locale, echipe cu bugete mult peste posibilitatile noastre. Copiii s-au depasit pe ei, au ascultat ceea ce au fost invatati. Cele 24 de victorii, nicio infrangere si un singur egal spun totul. Acum gandurile noastre sunt la Zonal unde speram sa avem o evolutie corespunzatoare, mai ales ca la festivitatea de premiere printre invitati se vor afla si presedintele A.J.F. Ilfov. domnul Gabriel Oprea, si primarul din Ciolpani, domnul Bogdan Calin dar si multe alte personalitati. Felicitari, copii, sunt mandru de voi! Multumiri tuturor celor ce au avut incredere in noi! Pentru evolutiile notabile din campionatele in care evolueaza, as vrea ca aceleasi felicitari sa le adresez si celorlalte grupe ale scolii.”

Accesari: 1,763
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics