O etapa cu de toate, si mai bune, si mai rele…


Dupa o partida in care nu s-au regasit deloc pe teren, in care au reusit sa marcheze doar golul de onoare prn Ionita Nicolae, Juniorii C – 2003 au pierdut intalnirea din deplasare cu C.S. Otopeni cu scorul de 2-1.

Juniorii D – 2005 abia au reusit sa termine la egalitate, 1-1 intalnirea cu Scoala de Fotfal Eugen Nae. Autorul golului: Gradinaru.

Prin golurile marcate de Solcan si Andrei, grupa de juniori E s-a impus la limita, scor 2-1, in fata C.S.O. Bragadiru.

Daca “cei mari” au obtinut rezultate mai putin asteptate, in meciul cu A.S. Codrii Vlasiei din Moara Vlasiei, prichindeii de la grupa 2008 pur si simplu au zburdat pe teren si, prin golurile marcate de Oprea de 4 ori, Cojocare de 4, Ghita, Andrei, Preda si Teodorescu au reusit scorul etapei, 12-0.

Razvan Ardeleanu: “Sper sa fie doar un accident evolutia juniorilor si sa iesim repede din aceasta situatie. Ma bucur pentru victoria la scor a celor mici, este de apreciat felul in care incearca sa puna in practica ceea ce invata la antrenamente.”

Accesari: 427
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics