O etapa incheiata cu victorii pe linie pentru grupele Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov


Etapa trecuta, toate grupele Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, fie ca au jucat acasa, fie ca au jucat in deplasare, au reusit sa-si adjudece victorii remarcabile.

Dupa ce in prima repriza a partidei cu F.C. Voluntari Jipa, Pestisor, Ionita, Galbinoiu si Ardeleanu au ratat numeroase ocazii printre care si o lovitura de la 11 metri si au marcat un singur gol prin Manea, in cea de a doua parte a intalnirii, grupa de juniori C – 2003 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, cu un joc mai clar si cu o prestatie exemplara, ca urmare a reusitelor lui Ionita si Ardeleanu de doua ori, a reusit sa-si adjudece o binemeritata victorie cu scorul de 4-1. De notat ca mijlocasul snagovean Ardeleanu, desi evolueaza la o grupa mai mare ca nivel de varsta el fiind nascut in 2004, a ajuns la noua goluri marcate in opt etape.

Juniorii D – grupa 2005, ca urmare a unui joc nu foarte spectaculos dar in care au dovedit o mare ambitie si dorinta de victorie, prin dubla reusita de Gradinaru, jucator care in ultimii cinci ani nu a lipsit nicodata din teren in meciurile impotriva eternei rivale, au reusit sa pastreze traditia si sa castige cu 2-0 derby-ul local cu Sportul Snagov. Scorul putea fi mai mai mare daca la scorul de 0-0 Turcu, un alt jucator cu aceeasi bogata experienta nu executa putin prea relaxat peste poarta o lovitura de la 11 metri.

In deplasare la Ciorogarla, in urma unui joc in care ambele formatii au demonstrat un joc deosebit de placut la vedere, Grupa de juniori E – 2007, prin golurile marcate de Ionita, Andrei, Bugean si Jianu si-a adjudecat o categorica victorie cu scorul de 4-0.

Grupa 2008-2009 a jucat in compania Viitorului Berceni. O partida fara niciun fel de probleme pentru micii snagoveni, o partida in care adversarul abia a reusit sa marcheze golul de onare in contextul in care a primit nu mai putin de 11 goluri. Mrcatori: Oprea de 4 ori, Andrei de 3 ori, Ionita de 2 ori, Preda si Ghita.

Razvan Ardeleanu: “Evolutia buna din ultima vreme se datoreaza si faptului ca perioada concediilor a luat sfarsit si avem din nou efectivele complete. 2007 a avut un start mai greu insa se pare ca si ei sunt pe drumul cel bun, au legat trei victorii si au posibilitatea sa mai adauge doua. Usor, usor, ne indreptam spre atingerea obiectivului, clasarea cu toate grupele pe una din primele trei pozitii ale clasamentelor in care evoluam.”

Accesari: 530
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics