O noua etapa cu rezultate bune pentru toate grupele Scolii de Fotbal A.R.D. snagov


Cu trei victorii si un egal, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov a mai incheiat un sfarsit de saptamana in care toate grupele si-au dus la bun sfarsit misiunile. Astfel…

In deplasare la C.S.O. Pantelimon, dupa un meci deloc usor, in care gazdele au incercat sa-si impuna ritmul dar s-au lovit de organizarea si precizia jocului snagovenilor, prin golurile marcate de Chiru, Stefan si un golazzo al lui Ionita (sut superb de la 35 de metri), grupa de juniori C – 2003 si-a adjudecat o noua si absolut meritata victorie. Scor final: 3-0 pentru A.R.D. Snagov.

Tot in deplasare, la Tunari, desi a evoluat pe un teren neconform cu regulamentul si intr-o formula alcatuita din jucatori in majoritate 2006, grupa de juniori D – 2005 s-a impus cu scorul de 2-0 prin golurile marcate de Iancu si Turcu.

In singurul meci in care a Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov fost gazda, grupa de juniori E – 2007 s-a impus mai mult decat lejer cu 11-0 in fata celor de la Viitorul Dragomiresti. Golurile reusite de Nistor (2), Oprea (2), Ionita (3), Cojocaru (3) si Jianu au concretizat o victorie la un scor ce nu mai are nevoie de comentarii.

Singura echipa care nu a reusit decat un egal etapa trecuta a fost grupa 2008-2009 care, in “deplasare” la Sportul Snagov, desi a avut o evolutie buna controland in totalitate jocul si a creat numeroase faze frumoase in care mingea a trecut pe la fiecare jucator pe trasee bine definite in contextul in care s-a jucat 4+1. Din pacate, prin Cojocaru, Ionita si Ionut C. a reusit sa inscrie doar tot atatea goluri cate a si primit.

Razvan Ardeleanu: “Sunt mandru de felul in care evolueaza acesti copilasi, dau tot ce este mai bun in teren si daca la grupele sa zicem asa mari, 2003 si 2005, ne-am obisnuit cu evolutii constant bune, grupa 2007 se pare ca este si ea in revenire de forma jocul ei crescand in spectaculozitate. Cel mai mult ma bucura ca la A.R.D. Snagov , grupa 2008-2009 arata ca se naste o generatie foarte puternica. Acesti copii arata de pe acum ca pasiunea pentru fotbal inseammna pe langa talent, implicare, atitudine, dorinta de victorie, dar si o disciplina tactica remarcabila. Atat eu cat si intregul staff al scolii suntem onorati sa avem alaturi de noi si sa antrenam acesti copii cu varste intre 7 si 14 ani.”

Accesari: 341
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics