Pe juniorii A.R.D., virtuali campioni ii asteapta meciul cu…? Cu…? Vooointa Snagooov!


Desi matematic se pot considera deja campioni, si in saptamana ce abia s-a incheiat juniorii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov si-au pastrat stilul care i-a adus in pozitia de lider al clasamentului, jucand nu numai pentru rezultat dar si pentru spectacol.
Chiar daca la finalul partidei cu Chiajna au notat prima infrangere din acest campionat pierzand la limita cu 1-0, in celelalte doua meciuri elevii antrenorului Razvan Ardeleanu au obtinut doua victorii, una mai categorica decat cealalta: 4-0 acasa cu Academia Voluntari si… 14-0 cu A.S. Moara Vlasiei!
Saptamana aceasta aduce juniorilor A.R.D. doua meciuri importante si aceasta avand in vedere ca partenere ii vor fi doua vecine: C.S. Balotesti si in etapa intermediara… eterna rivala, Vointa Snagov, echipa care desi poarta lanterna rosie a campionatului inca din prima etapa, cu siguranta va face tot posibilul pentru, daca nu a castiga, macar pentru a obtine un rezultat de palmares.

Accesari: 515
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics