Pentru A.R.D. Snagov, weekend-ul trecut, o etapa in mare parte reusita


Asa cum am mai spus-o si in trecut, grupele Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov reusesc, cel putin in ultima vreme, sa demonstreze forma buna in care se afla si faptul ca la antrenamente copiii acumuleaza permanent.

 • Etapa trecuta, grupa 2003, desi a jucat pe terenul puternicei sale adversare, C.S.A. Steaua Bucuresti, formatie ce pe toata durata intalnirii a pus permanent presiune pe snagoveni, spre bucuria lor si a sustinatorilor de pe margine, in urma unui joc bun si disciplinat din punct de vedere tactic, s-a impus in final cu scorul de 3-2. Meciul a oferit de toate: faze spectaculoase, rasturnari de scor, goluri care de care mai frumoase si, din pacate, o mare tensiune atat in teren cat si printre parintii copiilor, tensiune ce dupa fluierul de final al arbitrului a degenerat avand loc si o altercatie intre suporteri, aceasta fiind insa incheiata rapid datorita interventiei celor doi antrenori, Satmareanu si Ardeleanu, in vestiar, jucatorii celor doua formatii felicitandu-se reciproc pentru prestatiile din teren.
 • Grupa 2005 a suferit prima infrangere din acest sezon oficial si la aceasta au contribuit in primul rand greselile inexplicabile din defensiva, trei dintre acestea facand efectiv diferenta dintre formatia snagoveana si L.P.S. Mircea Eliade, acestia din urma adjudecandu-si victoria cu 4-2.
 • Aflata in plin proces de crestere din punct de vedere al jocului, evolutiile copiilor fiind din cei in ce mai satisfacatoare, dupa un meci aprig disputat, cu multe faze la ambele porti, grupa 2007 s-a impus in fata celor de la Prosport Academy cu scorul de 4-1.
 • Intalnind pe sinteticul din Snagov un adversar extrem de motivat, A.S. Moara Vlasiei, grupa de juniori D, reprezentanta localitatii in campionatul judetean, in urma unui meci extrem de spectaculos in care diferenta de valoare a fost din plin confirmata, si-a adjudecat victoria cu scorul de 5-0, scor ce putea fi insa mult mai mare daca cele peste douazeci de actiuni la poarta oaspetilor nu se incheiau mare parte din ele cu ratari incredibile si daca la cinci din suturi mingea nu intalnea una din barele portii adversarilor. Victoria obtinuta propulseaza echipa pe prima pozitie a clasamentului seriei a II-a a campionatului A.J.F. Ilfov.

Razvan Ardeleanu: “Weeend incins, etapa dificila, jocuri frumoase, rezultate bune. Despre copii… se confirma ceea ce am mai spus: “crestem pe parcursul campionatului”. Anul acesta faptul ca in vara nu am fost in cantonament si asta datorita investitiilor in echipamente, isi spune cuvantul, ne incalzim mai greu… Ii felicit pentru prestatiile din teren, pentru felul cum abordeaza fiecare joc in parte conform sarcinilor primite. Referitor la evenimentele din finalul partidei cu Steaua, ma dezic total de atitudinea recalcitrantilor si ma bucur ca am reusit sa calmam repede spiritele.”

Accesari: 803
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
 • Ai ceva de spus?
  Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
  Loading...website statistics