Pentru indeplinirea obiectivelor, A.R.D. face cateva transferuri


Cum ne-a obisnuit an de an, coordonatorul Scolii de Fotbal A.R.D. Sangov a reusit si in aceasta iarna sa realizeze cateva transferuri si o legitimare noua. Patru jucatori de valoare vor completa loturile grupelor scolii.
Primul transfer este de fapt o revenire. Cristi Topor va pune umarul la munca avand sansa de a debuta in campionatul de Elita U15 si de a intra in vizorul lotului zonal F.R.F.-A.J.F. Ilfov
A doua înregimentare este una de rasunet: Toma Armand ex F.C. Voluntari 2005 a ales sa se alature scolii noastre. Component al lotului zonal 2005 F.R.F.-A.J.F. ilfov, atacantul va debuta si el in liga Elitelor U15 F.R.F. alaturi de noii sai colegi.
Al treilea transfer vine din Bucuresti: Ciprian Nicoara ex C.S.A. Steaua completeaza lotul U15. Fundasul central a mai avut o tentativa de a deveni rechin acum doi ani insa atunci, aceasta a esuat datorita distantei parcurse pentru antrenamente. Acum insa, la a doua incercare, acesta a decis sa se alature snagovenilor in confruntarile de elita U15 F.R.F.
O alta noua legitimare este una cu iz spaniol. Dupa ce in peninsula iberica a practicat basket, aici, la A.R.D. deja a inceput sa se des urce pe terenul de fotbal. Cu reale calități de marcator, Alvaro Minca, prin modul lui de a se antrena, va fi cu siguranta un castig pentru grupa 2008-2009.
Veltan Cristi este cel de al patrulea transfer efectuat. In luna decembrie 2018 el a venit de la Eugen Nae Peris si a debutat in turneele amicale ale A.R.D. in scurt timp devenind un jucator de baza in echipa 2008-2009.

Razvan Ardeleanu: “Ma bucur ca am reușit sa aducem sau sa readucem la echipa jucatori de valoare. Dupa numai patru luni, Cristi Topor ex Sportul Snagov revine la noi, lucru care nu poate decat sa ma bucure. Ciprian Nicoara ex C.S.A. Steaua un fundas de care U15 avea nevoie, calitatile lui putand fi puse in slujba echipei. Veltan Cristi U11 deja s-a impus ca titilar la grupa 2008, o descoperire pe care pariez. Alvaro Minca U10 pare sa fie ceva de viitor. Pe ultima suta de metri, dupa revenirea lui Seby Ardeleanu, tot de la FC Voluntari am reusit transferul lui Toma Armand, component al lotului zonal U14 F.R.F.-A.J.F. Ilfov. Atacantul si a dorit enorm sa evolueze sub culorile rosii-negre, debutand chiar in amicalul contra colegei de serie din Elita U15. Avem speranțe ca va fi unul din marcatorii U15 elita F.R.F.”.

Accesari: 489
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics